Revans a Pécs ellen a Magyar kupában

Revans a Pécs ellen a Magyar kupában

A Magyar Kupa második fordulóját hazai pályán játszhatta az AGROFEED ETO-SZESE. A győri csapat azzal a Péccsel csapott össze, akik pár hete borsot törtek az orruk alá.

A győri kapuban Pulai kezdett, előtte a védelem tagjai Papp, Szabó, Kovácsovics, Goór, Bella és Hollós volt. A mérkőzés hazai és vendég szempontból is meglehetősen lassan, álmosan kezdődött, mely az eredményből is látszott hiszen a 13 .percben 3-5-ös állásnál Deáki mesternek időt kellett kérnie. Az első negyed óra a kapusokról szólt, a vendégek kapujában álló többszörös magyar válogatott Szente Gáborral gyűlt meg a győriek baja, ugyanakkor Pulai is jól kezdett a hazai térfelen. Az időkérést követően sem gyorsult fel jelentősen a játék és a 20. percben még mindig a vendégek vezettek (8-10). Az utolsó tíz percre fordulva már Nahaj állt a kapuban, azonban a védések mellé extra teljesítmény támadásban nem érkezett. Utolsó másodpercben Hollós tudott kozmetikázni az eredményen, így a félidőben 12-13-as eredményt állított be.

 

A második félidő kezdése szemernyit sem hasonlított az első félidőhöz. Folyamatosan növelte az ETO a játék tempóját, így többször is ziccerből lőhettek és át is vették a vezetést két Czene és két Schneider gólt követően (16-15). A kapuban Nahaj bemutatott egy bravúros hetes védést és az addig csak védekezésben pályára lépő Kovácsovics is kapuba talált a mérkőzésen először. A második félidő második tíz perce hasonlóan gólgazdag volt mindkét oldalon, így az utolsó tíz percet döntetlen állásról kezdték a csapatok (21-21). A 23 .percben Schneider góljával vezetett két góllal a SZESE, amelyet Lakosy gyors indulásból azonnal három gólosra növelt (25-22). Az emberhátrányt kegyetlenül kihasználva, vendég időkérést követően ismét felzárkóztak a pécsiek egy gólra (27-26). Az utolsó percekben azonban meg tudtuk őrizni előnyünket, így egy gólos győzelmet ünnepelhetett a győri gárda. Végeredmény: 27-26.

Agrofeed ETO-SZESE – Pécsi VSE 27-26 /12-13/

Agrofeed ETO-SZESE: NAHAJ, Pulai, Szabó, Sokoray, Bella 2, Kőhalmi 1, Győri-Dani, Goór 2, Lakosy 1 , KOVÁCSOVICS 3, Iváncsik, Papp 2, CZENE 4, SCHNEIDER 11, Hollós 1, Paár, edző: Deáki István.

Deáki István: Munkából jövet, nagy küzdés után sikerült megnyerni a mérkőzést.

 

etokc.hu
Fotó: Marcali Gábor

 

 

Csatolt galéria: Agrofeed ETO-SZESE – Pécsi VSE
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×