Robbanás történt egy győri lakatosüzem mellett - fotókkal, videóval

Robbanás történt egy győri lakatosüzem mellett - fotókkal, videóval

A tűzoltók több gázpalackot is kivittek az épületből. Egy ember megsérült.

 

A helyszínen Wandraschek Zoltán tűzoltó százados adott tájékoztatás a médiának:

Mobiltelefonos felvétel!

Friss információink:

A lakatosműhely melletti 16 négyzetméteres épületben feltehetően egy PB gázpalack robbant. Az eset során egy ember - a biztonsági őr - szenvedett másodfokú sérüléseket. Őt a mentőszolgálat emberei kórházba szállították. A férfi életét az mentette meg, hogy nem tartózkodott az épületben. Úgy tudjuk a karjain és a lábán sérült meg súlyosan.

A robbanást vélhetően a gázpalackok okozták

Az épület közelében álló autók is megrongálódtak, ezeket a munkálatok ideje alatt távolabb helyezték. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak, mely során az megrongálódott épület falait és tetőszerkezetét is le kell bontani, hogy a szakemberek biztonságos körülmények között dolgozhassanak. Az esetet szakértők bevonásával vizsgálják.

Ez az Opel három éves, tetéjébe a paladarabok fúródtak

Korábban írtuk:

Robbanás történt egy lakatosüzemben Győrben, a Koroncói úton. A detonációtól az épület falainak egyharmada összedőlt. A győri hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak az esethez, és riasztották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. A robbanásban egy ember megsérült, a mentőszolgálat tájékoztatása szerint égési sérüléseket szenvedett. A tűzoltók az épületből öt, különféle ipari gázt tartalmazó palackot is kivittek, amelyeket nem ért közvetlen hőhatás.

Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a robbanás oka nem ismert, a tüzet jelenleg is oltják.

Fotó: HAK

Katasztrófavédelem

Csatolt galéria: Robbanás egy lakatosműhel mellett
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×