Sokan voltak kíváncsiak a Republicra – ünnepelt Marcalváros

Sokan voltak kíváncsiak a Republicra – ünnepelt Marcalváros

A vasárnapi, zárónapos rendezvényeken is hatalmas volt az érdeklődés Marcalvárosban. Míg a délután a családokról szólt, addig az este az élő koncertek kedvelőinek jelentett önfeledt kikapcsolódást.

A hagyományos Marcalvárosi több napos rendezvényre idén is rengetegen kilátogattak, a város minden részéről érkeztek kikapcsolódni vágyók. A programok a szórakoztatást szolgálták, kicsik és nagyok is megtalálták a számításaikat ezen a hétvégén. A vasárnap nap bár felhőszakadással köszöntötte a reggelt, ez egyáltalán nem szegte kedvét azoknak, akik úgy döntöttek, körülnéznek a helyszínen. Délután a nap is kisütött, így a családok élvezték leginkább a vásári forgatagot.

Estére pedig a Republic zenekar koncertjére gyűltek össze sokan. Boros Csaba a csapat egyik frontembere ezer szállal kötődik Győrhöz, mindig szívesen jön haza játszani. Ahogy a zenekart is mindig kitörő lelkesedéssel fogadják a városban. Ez az kölcsönös szeretet és érdeklődés jellemezte a mostani bulit és mutatta meg: Cipő után és élnek a dalok.

Az est lezárásaként tűzijátékban gyönyörködhettek azok akik megvárták az égi varázslatot. Most már kijelenthetjük, jól sikerült a marcalvárosi hétvége: vásárral, zenével, játékokkal és persze rengeteg jókedvvel!

Az első napról és a második napról készült fotókat megtaláljátok ha kattintotok!

Fotó: O. Jakócs Péter

Csatolt galéria: Republic koncert - ünnepelt Marcalváros
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×