Spanyolországból is kupákkal tért haza a Castrum

Spanyolországból is kupákkal tért haza a Castrum

A XXIX. Spanyol Kyokushin Karate Bajnokságot március 9-én rendezték Madridban, melyre meghívást kapott a Castrum karate egyesület. A Castrum három versenyzővel vett részt a spanyol bajnokságon, és mind hárman kategóriájuk döntőjébe jutottak. Costa Rica, Anglia, Svédország, Svájc és a házigazda Spanyolország mellett Magyarország Castrumos harcosai vettek részt a spanyolok EB kvalifikációs versenyén.

A kapuvári gimnazista Csonka Lili a junior -60 kg-os női mezőnyben, előbb test KO-val győzedelmeskedett, majd wazarikkal folytatta tovább a menetelését a dobogóig. A döntőben bírói döntéssel maradt alul fekete öves vetélytársával szemben. Így lett második helyezett.

 

Bán Lili a felnőtt női mezőnyben szintén a döntőig verekedte magát, ahol az össze hosszabbítást követően kissé haza fele “lejtett a pálya”, így Lilinek is be kellett érnie az ezüstéremmel.

A Széchenyi Egyetem elsőéves hallgatója Pantelics Bence, az U21 felnőtt -75 kg-os férfi kategóriában osztotta kemény ütéseit, rúgásait. Első küzdelmét test KO-val fejezte be, majd a második küzdelem hosszabbításában combra rúgta le ellenfelét. Bence megtáltosodva ment előre, és bírói döntéssel szerezte meg a spanyol bajnoki címet, már az első két percet követően!

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×