Súlyos az állapota a bébiszitternek, aki életet mentett

Súlyos az állapota a bébiszitternek, aki életet mentett

A Davis család bébiszittere, Caroline Maurer egy igazi főnyeremény, minden szülő álma: saját testi épségét kockáztatta a rábízott kétéves kisfiúért, Foxért. A nő azonban ekkor olyan súlyosan megsérült, hogy azóta kezeit sem tudja rendesen használni.

Davis-ék életébe Mary Poppins-ként csöppent be a nagyszerű bébiszitter, Caroline. A kétéves Fox a szülők első gyermeke, ezért eleinte fogalmuk sem volt a gyereknevelésről, sem a megfelelő bébiszitter-választásról. Azonban rátaláltak Caroline-ra, akinek a segítsége rengeteget jelentett számukra. Először még úgy gondolták, hogy csak azért, mert nagyon sokat tanulhatnak tőle, hiszen sokszor jobban értett a kisfiúhoz, mint ők maguk. Később azonban rá kellett jönniük, hogy azt is neki köszönhetik, hogy Fox még életben van. Caroline ugyanis saját testi épségét áldozta fel a kicsiért, mikor egyik alkalommal sétálni voltak, és egy autó száguldott feléjük. A bébiszitter azonnal ellökte a kicsi Foxot, amilyen gyorsan és erősen csak tudta. Így a kisfiúnak nem esett baja, ő azonban súlyosan megsérült a balesetben: a kezeivel azóta egy tollat sem képes megfogni. A kicsi odarohant hozzá a baleset után, és szívszorító pillanatokat éltek át. Carolnie így mesélte a borzalmakat a CBS Los Angeles-nek: „Azt ordította nekem, hogy "Caroline dadus, szeretlek!",összetörte a szívemet, mert még csak megölelni sem tudtam.”

A Davis család azóta adományt gyűjt a bébiszitternek, mert a sérülések miatt Caroline munkaképtelenné vált, a biztosítása pedig nem fedezi a gyógykezeléseit és a megélhetését.

 

Forrás: CBS News

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×