Szemtanúkat keres a rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség

A Győri Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

2017. szeptember 7-én 18 óra körül Pannonhalma, Zrínyi utcában közlekedett egy segédmotor-kerékpáros, amikor a járdáról egy gyermek figyelmetlenül az úttestre futott. A Béke utca felől a Dózsa utca irányába közlekedő nő vészfékezett, amitől egyensúlyát vesztve elesett.

Az ismeretlen gyermek és hozzátartozója megvárták a mentőszolgálat kiérkezését, de utána adataik megadása nélkül távoztak a helyszínről.A Győri Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy aki az ismeretlen személyekkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

police.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×