Szemtanúkat keres a rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség

A győri rendőrség a lakosság segítségét kéri egy január eleji halálos balesettel kapcsolatban.

 

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08010/64/2019. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A baleset a 8136-os számú úton, 2019. január 5-én 15 óra 14 perckor történt..

A nyomozás adatai szerint egy Volkswagen típusú személygépkocsi közlekedett Bőny felől Győr irányba, amikor a gépjármű vezetője - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele ellentétes irányba haladó Seat típusú személyautóval. A balesetben a Volkswagen gépkocsi mindkét utasa a helyszínen életét vesztette, a vétlen autó utasai súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

 

 

A Győri Rendőrkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelenségük megőrzése mellett hívják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×