Szemtanúkat keres a rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, 2019. április 19-én 19 óra és 2019. április 20-án 5 óra között Győrben, az Erfurti út 35. szám mögötti szervizúton, feltehetőleg hátramenet során nekiütközött, egy szabályosan parkoló Ford típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, 2019. április 28-án 11 óra és 19 óra között Győrben, a Kodály Zoltán út 12. szám előtt, egy várakozó helyre történő beállás során nekiütközött egy szabályosan parkoló Alfa Romeo típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, 2019. április 6-án 12 óra és 15 óra között Győrben, a Répce utca 42. szám előtt, egy várakozó helyre történő beállás során nekiütközött egy szabályosan parkoló Renault típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Fotó: Győr+ archív

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×