Szeptember 1-től tilos a fürdőzés!

Szeptember 1-től tilos a fürdőzés!

A Győr-Szol Zrt. augusztus végéig biztosította a vízben tartózkodás biztonságos feltételeit az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadstrandon. 2018. szeptember 1-jétől a nyári szezon lezárultával mindkét szabadstrandon megszűnik a mentőőri szolgálat, egyben tilos a vízben tartózkodás.

A Győr-Szol Zrt. munkatársai 2018. augusztus 31-én a szabadstrandokról a raktárba szállították többek között a vízmélységet és a fürdési helyet jelző bójákat, az életmentő csónakokat és más eszközöket. A fürdőházat téliesítik és szakszerűen lezárják.

Fürödni tilos

Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás, ezért Győr Megyei Jogú Város Jegyzőjének kiadott 19456-7/2008. számú jegyzői határozatának értelmében tilos fürödni az adyvárosi tározótóban, a József Attila-lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó mindkét felén, a bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt-Duna-ágban), a pinnyédi híd győri hídfőjénél, a püspökerdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újvárosban a Mákos-dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban, a bácsai bányagödrökben, a Holt-Marcalban (rabkerti tóban) és a győrszentiváni volt szabadstrandon. A Kovalter pihenőpark területe kizárólag napozásra használható. 2018. szeptember 1-jétől az Aranypart I. és az Aranypart II. területén is tilos a fürdés.

 

Győr-Szol

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×