Szerdán is szurkolhatunk a kézis lányoknak

Szerdán is szurkolhatunk a kézis lányoknak

A hétvégi magabiztos budaörsi győzelmet követően néhány napon belül ismét idegenben lép pályára Danyi Gábor együttese, ezúttal az MTK otthonában. A bajnoki találkozó 2018. szeptember 12-én, szerdán 18 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést a csapat hivatalos YouTube csatornáján online élőben közvetítik!

Szerdán már folytatódik is a magyar bajnoki pontvadászat, ezúttal az MTK Budapest csapatához utazik zöld-fehér együttesünk. Golovin Vlagyimir tanítványai egy győzelemmel és egy vereséggel várják a címvédő győri lányokat a fővárosi Elektromos csarnokban a hét közepén.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjét, Danyi Gábort kérdeztük, aki elmondta, még maradéktalanul nem elégedett az elmúlt két bajnoki mérkőzésen mutatott játékkal, de a lányok dolgoznak tovább a védekezés és támadás tökéletesítésén. A közelgő MTK elleni bajnokin az egyik legfontosabb célkitűzésük közé tartozik, hogy megakadályozzák az ellenfél könnyű gólszerzési lehetőségeit – tudtuk meg a trénertől.

Az MTK Budapest – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2018. szeptember 12-én, szerdán 18 órakor kezdődik a Földesi Csaba – Halász András játékvezető-páros vezényletével a budapesti Elektromos csarnokban.

A szurkolók részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel a csapat hivatalos YouTube csatornáján online élőben közvetítik a találkozót!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

Forrás és fotó: gyorietokc.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×