Szerdától busz közlekedik az új uszodához

Szerdától busz közlekedik az új uszodához

A győri önkormányzat döntése révén változik a 8-as járat útvonala, így tömegközlekedéssel közvetlenül is elérhetővé válik az Aqua Sportközpont.

Május 6-án (szerdán) üzemkezdettől az Aqua Sportközpont kiszolgálása és a Szarvas utca tehermentesítése céljából a 8-as autóbuszok útvonala az alábbiak szerint változik, illetve csúcsidőben új autóbuszvonal jön létre „8B” jelzéssel, amely a Szarvas utca környékének kiszolgálása céljából a Korányi Frigyes térre is betér.

A módosítás miatt a „Kereszt utca” és a „Magyar Vilmos uszoda” megállóhelyek megszűnnek, viszont a 8-as autóbuszok megállnak a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca” és az új uszodánál kialakított „Aqua sportközpont” megállóhelyeken, továbbá a 8B járatok a „Töltésszer” megállóhelyen (a volt kekszgyárral szemben) és a „Korányi Frigyes tér” megállóhelyen (a 2-es vonal egykori végállomásán).

 

A módosítás miatt bizonyos járatok a megszokottnál néhány perccel korábban indulnak, ezért az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. kéri, hogy utazás előtt szíveskedjenek tájékozódni a megváltozott indulási időpontokról!

 

A 8-8B vonalak részletes menetrendje itt található.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×