Szombaton Adyvárosi Tóparty: jön a Neoton Família Sztárjai is!

Szombaton Adyvárosi Tóparty: jön a Neoton Família Sztárjai is!

Két éve volt először, tavaly még nagyobb sikert aratott, idén pedig igazi programkavalkád lesz az Adyvárosi Tópartyn, nem csak az adyvárosiaknak. Szombaton senki sem fog unatkozni a lakótelepen, ahol gyermekfoglalkozások, játékok, programok és koncertek várják az érdeklődőket.

A körzet képviselője szerint minden korosztálynak igyekeztek kedvezni a programok összeállításánál, így a legkisebbektől, egészen a 60 – as, 70 – es korosztályig, bárki talál magának megfelelő elfoglaltságot. Radnóti Ákos alpolgármester mindenkit vár szombaton a gyönyörű Adyvárosi tónál.

Két éve rendezték meg először, aztán az elmúlt évben még nagyobb siker volt, idén pedig valóságos program kavalkád várható a Tópartyn. A körzet önkormányzati képviselője indította útjára a programot, mégpedig azért, hogy a lakótelepen élők számára házhoz hozza a szórakozást. Az érdeklődők most szombaton is sok érdekességre és meglepetésre készülhetnek.

Nagy siker volt tavaly előtt és tavaly is a kezdeményezés, rengetegen érkeztek az Adyvárosi tó partjára, hogy kikapcsolódjanak egy kicsit. Ígérhetem, hogy most is rengeteg színes, érdekes és nem mellesleg ingyenes program várja a „tópartyzókat” – mondta Radnóti Ákos alpolgármester.

A korábban jól bevált programok, mint a légvár, a kisvasút, a póni lovaglás és a lovas kocsikázás maradnak idén is, ráadásul Kuka Berci is az Adyvárosi tónál tölti a szombati napját. Este pedig sztárfellépők szórakoztatják a vendégeket, kortól függetlenül. Az alpolgármester mindenkit szeretettel vár a hétvégén, nem csak az adyvárosiakat.

– Az elmúlt évben az egész városból, a környékbeli településekről, de még Szlovákiából is voltak vendégeink Adyvárosban, most is hasonlóra számítok, főleg, ha időjárás is kedvez majd a rendezvénynek – tette hozzá az alpolgármester.

– A kisebbeknek és a családoknak a napközbeni programokkal, játékokkal próbálunk kedvében járni, este a Delhusa Gjon és a Neoton Família koncert pedig az idősebb korosztálynak nyújthat tartalmas kikapcsolódást– hangsúlyozta a Tóparty kitalálója. Jó idő esetén nézőcsúcs születhet szombaton, ami több tízezer látogatót jelent. Egy biztos, senki sem fog unatkozni az Adyvárosi tónál, legyen szó gyerekről, felnőttről vagy akár a 60 – 70 – es korosztályról.

ZKA

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×