Szombaton az újonc Vasast fogadja a Győri Audi ETO KC

Szombaton az újonc Vasast fogadja a Győri Audi ETO KC

A nagy sikerű nyilvános edzést követően a Győri Audi ETO KC felkészülési programjának újabb állomásához érkezett. A zöld-fehérek hazai közönség előtt augusztus 12-én (szombaton) 18 órától az NB I „újonc” csapata, a Vasas SC ellen lépnek pályára.

A hosszú nyári szünetet követően az Audi Aréna Győr ismét labdapattogástól hangos, hiszen már javában zajlik a 2017/2018-as szezon felkészülési időszaka. A Silkeborg elleni négygólos győzelmet követően, a győri lányok második felkészülési mérkőzésére augusztus 12-én (szombaton) hazai környezetben, az Audi Aréna Győrben kerül sor. Görbicz Anitáék ellenfele ez alkalommal a nagy múltú Vasas SC együttese lesz, akik jó néhány év másodosztálybeli kitérőt követően ismét az NB I-ben szerepelnek. Hazánk egyik történelmileg legsikeresebb kézilabda csapata számos rangos cím – EHF-bajnokok ligája győztes, tizenötszörös magyar bajnok és tizenkétszeres Magyar Kupa-győztes – birtokosaként korántsem nevezhető újoncnak az első osztályban, az idei szezonra a bennmaradást tűzték ki célul. A szombati edzőmérkőzés remek erőpróba lesz a bajnokság kezdete előtt.

A felkészülési mérkőzés 2017. augusztus 12-én (szombaton) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre. Az aréna – a megszokottól eltérően – egy órával a mérkőzés kezdete előtt, 17 órakor nyitja kapuit.

A szurkolók a belépéshez az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) és a déli (Audi Aréna Shop melletti) oldalbejáratát használják. Az esemény díjmentesen látogatható.


gyorietokc.hu
Fotó: O. Jakócs Péter

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×