Szombaton is lett magyar érem a rendőr judo EB-n

Szombaton is lett magyar érem a rendőr judo EB-n

A második nap is hozott magyar érmet a XV. Rendőr Judo Európa Bajnokságon, így a rangos nemzetközi verseny egyéni küzdelmeiben összesen négy bronzérmet szereztek rendőreink.

 

 

Szombaton is tovább folytatódtak az egyéni küzdelmek a győri Olimpiai Sportparkban megrendezett XV. Rendőr Judo Európa-bajnokságon. Ezen a napon a nagyobb súlycsoportokban versenyző férfiak és nők léptek tatamira. A lelátókon szurkolók mindkét versenynapon színvonalas és sportszerű küzdelmeknek, nagy összecsapásoknak lehettek tanúi.

Kisebb-nagyobb sérülések történtek ugyan pénteken és szombaton is, azonban a rendezvényt felügyelő állandó orvosi stáb, valamint az őket segítő győri police medic képzésben részesült rendőrök gyorsan elsősegélyben részesítették a sérülteket. Egy versenyzőt a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálat miatt kórházba vittek.

 

A pénteki három bronzérem mellett, szombaton újabb magyar sportoló sikerének örülhetett a hazai szurkolótábor. A 90 kilogrammos súlycsoportban Nerpel Richárd, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem harmadéves hallgatója, ismét harmadikként állhatott fel a dobogóra.

Korábbi híreinket a témában IDE kattintva olvashatják. 

police.hu

Csatolt galéria: XV. Rendőr Judo EB
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×