Szurkolóikkal együtt zárták a szezont a győri lányok – fotók

Szurkolóikkal együtt zárták a szezont a győri lányok – fotók

Hatalmas izgalmakat hozott a tegnapi utolsó forduló a kézilabda magyar bajnokságban. Végül a Győri Audi ETO KC emelhette magasba a kupát, így triplázott: mindent megnyert idén amit csak lehetett. A mérkőzés után a szurkolókkal együtt ünnepeltek a lányok.

Aki tegnap az Audi Aréna Győrben szurkolta végig a mérkőzést és azt a pár pillanatot, amely még a Fradi Vác elleni meccséig volt, tapasztalhatta azt a hihetetlen feszültséget, majd önfeledt örömöt, amely a bajnoki aranynak szólt. S mivel a Magyar Kézilabda Szövetség úgy döntött, hogy a kupa Győrbe, az érmek pedig Budapesten maradnak, a lányok a trófeát is a magasba emelhették.

A szurkolók boldogsága és megkönnyebbülése érhető volt, az utolsó pillanatban megszerzett bajnoki cím minden feszültséget felszabadított. A klub mérkőzés utánra hirdette meg szurkolói évadzáróját, ahol a buzdításban kiszáradt torkokat hideg sör, a megéhezett zöld-fehéreket pedig friss gulyás várta.

További képekért kattintsatok a fotóra!

Sokan maradtak, hogy együtt ünnepeljenek szurkolótársakkal, barátokkal, fogyott a sör és persze kanalazták rendesen az ételt, miközben az Arénában még a hivatalos események folytak. Így legalább volt idő megbeszélni a meccset, a szezont, a győzelmeket s mindent, ami ebben a nagyon nehéz és különös szezonban történt.

Többen említették, hogy jövőre még erősebb lesz a csapat, visszatérnek a sérültek, s igazol is csapat. Néhány szó mindenhol esett Ambros Martinról, aki az utolsó mérkőzését töltötte az ETO kispadján, s az utolsó szezont úgy zárta, ahogy az elsőt elkezdte: triplázással. Utódja Danyi Gábor személye elfogadott, ismerik a lányok és a szimpatizánsok is. Summázva: nem lesz gond jövőre sem!

Talán a legkülönlegesebb fizimiskájú szurkolót is megtaláltuk

A közönségtalálkozó már a pályán zajlott, sokan várták a köszöntő és köszönő szavakat, illetve hogy aláírást, vagy közös képet kérjenek kedvencüktől. A klub részéről mindenki hangsúlyozta, hogy a Győrnek van a legjobb szurkolótábora, s nélkülük nem ment volna, a legnehezebb pillanatban is erőt adtak, akár itthon, akár külföldön.

A következő szezonban pedig mi más lehetne a cél, mint megvédeni a Bajnokok Ligája elsőséget, a Magyar Kupa és a bajnoki elsőséget.

Vad Lajos történetét is megismernéd? Kattints!

Havassy Anna Katalin
Fotó: Havassy Anna Katalin

Csatolt galéria: Szurkolóival együtt zárták a szezont a győri lányok
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×