Tánc, kötöttségek nélkül

Tánc, kötöttségek nélkül

Ahhoz, hogy valaki be merjen lépni egy új közösségbe, és elkezdjen táncolni, jókora bátorság kell, ráadásul, a helyszín kiválasztása sem mindig egyszerű. Ezért is lehet nagy segítség, hogy a népszerű győri tánciskolában most bárki kipróbálhatja magát ingyenesen, kötöttségek nélkül, hiszen január 11-én nyílt napot tart a Bro’n’sis.

A közkedvelt tánciskola közel kétszáz taggal vágott bele a szeptemberi évadba, de még mindig van egy-két üres helyük, így, aki csatlakozni szeretne hozzájuk, azt szeretettel várják. A nagy érdeklődésre való tekintettel évente kétszer szerveznek nyílt napot, hogy ezzel is megkönnyítsék a helyzetüket azoknak, akik a nagy döntés előtt állnak.

 

 

– A nyílt napnak pont ez a lényege, hogy kötöttség nélkül le tudnak jönni, ki tudják próbálni magukat, meg tudják nézni a helyszínt, találkozhatnak az oktatókkal – magyarázta Dukai Gábor, a tánciskola egyik tulajdonosa a Győr+ Televíziónak, aki testvérével, Dukai Anettal vezeti a Bro'n'sis-t. Hozzátette, ez a nyílt nap azért is időszerű, mert nagyon sokan tesznek újévi fogadalmat, ami általában összefügg a testmozgással és az egészséges életmóddal, így ilyenkor keresgélnek, milyen sportágat válasszanak. – A tánc a művészet és a sport között helyezkedik el, úgyhogy egy nagyon jó alternatíva azoknak, akik mondjuk egy kicsit kevésbé szeretik a monoton sportokat – emelte ki az oktató.

 

 

Már két éve működik új, saját helyén – Győr, Bartók Béla út 3. – a  tánciskola, ahová ötéves kortól egészen a húsz év felettiekig mindenkit szeretettel várnak. Az új tag azzal biztosan számolhat, hogy nemcsak táncolni tanítják majd, hanem a „Bro'n'sis-család” része is lesz egyben. – Mi nemcsak a mozgásra helyezzük a hangsúlyt, hanem itt a tánc és a mozgás közösségi erejét is igyekszünk megmutatni – mondta Dukai Gábor. Hangsúlyozta: nagyon fontos dolog, hogy egy jó közösségbe kerülnek be, ahol tudnak beszélgetni, meg tudják beszélni egymással a problémáikat, vagy éppen az örömeiket.

Akit tehát érdekel a tánc, szeretné kipróbálni magát, és bekukkantana a Bro'n'sis életébe, az pénteken megteheti. Még több információért kattints ide!

 

Bodrogi Sára

Fotó: Győr+ Archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×