Táncolnál? Új stúdióval vár a BRO’n’SIS!

Táncolnál? Új stúdióval vár a BRO’n’SIS!

Beköszöntött az ősz, de a szeptember nemcsak az iskolakezdést jelenti. A Dukai Anett és Dukai Gábor által alapított BRO’n’SIS Egyesület is megnyitotta vadonatúj, önálló stúdiójának ajtaját a táncoslábú kicsik és nagyok előtt, hogy beiratkozásukkal egy igazán nagyszerű közösség tagjaivá válhassanak.

Győr, Bartók Béla utca 3. – ezt mindenképp jegyezd meg, ha te is táncra perdülnél, hiszen a BRO’n’SIS 90 m2-es tükrös táncterme rád vár, hogy fantasztikus környezetben sajátíthasd el a hip-hopot, ráadásul egy tehetséges, fiatal testvérpártól!

Gábor és Anett, a BRO’n’SIS nagyszerű táncoktatói

A Győr+ Televízió is ellátogatott a csodaszép stúdióba, ahol már szeptember elején sem hiányozhatott a táncos gyereksereg. A beiratkozási időszak náluk hivatalosan szeptember 8-10-ig tartott, a három nap alatt pedig összesen 95-en jelentkeztek az oktatók nagy örömére. A táncolni vágyók több csoport közül is válogathattak, hiszen indult gyerek-, kezdő-, ladies- és haladó tanfolyam is. A rengeteg jelentkezőnek és a színes csoportoknak köszönhetően szépen alakult a BRO’n’SIS órarendje is: hétfőtől péntekig órák tömkelege várja a táncosokat. Ám Anett és Gábor kiemelte, hogy az sincs elkésve, aki még nem jelentkezett, de szeretne, hiszen tudják, hogy ősszel mindenki jön és megy, így fenntartják a folyamatos beiratkozás jogát.

Íme a BRO’n’SIS vadonatúj stúdiója

Mit ígér a BRO’n’SIS 2017/2018-as évada? Először is, egyedülálló és élvezetes órákat, hiszen Anett és Gábor számára nemcsak a táncművészet szeretete fontos, de a folyamatos fejlődés és a visszajelzések is. Garantálják a változatos óramenetet minden korosztálynak, valamint az igényes táncos környezetet, ahol azt érzed, hogy minden rólad és a közösségről szól. Sok-sok élmény, közösségi programok, fellépési, versenyzési lehetőségek és remek hangulat! De ez még nem minden! A tánciskola még számos meglepetést tartogat az új évadra! Te is táncolnál? Ott a helyed, fedezd fel az új BRO’n’SIS stúdiót, és legyél egy nagyszerű csapat tagja!

További érdekességek a BRO'n'SIS új stúdiójáról és a tánciskoláról a Győr+ Híradóban: 

Bodrogi Sára

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×