Taxiban hagyta a hegedűt, a taxis elhajtott vele

Taxiban hagyta a hegedűt, a taxis elhajtott vele

Eltűnt a nagy értékű hangszer. A budapesti taxis elhajtott az autójában lévő hegedűvel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomoz.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy norvég férfi tett feljelentést a rendőrségen november 30-án hajnalban, mert egy taxiban hagyta a 3 millió forint értékű hegedűjét. A külföldi állampolgár egy budapesti vendéglátóhelyen szórakozott, majd 1 óra 30 perckor taxit hívott, amivel egy Király utcai büféhez vitette magát. Amikor kiszállt, arra kérte a sofőrt, hogy várja meg, azonban a taxis elhajtott a hátsó ülésen lévő 380 éves hangszerrel.

A 34 éves norvég fiatalember azt nem tudta megmondani a rendőröknek, hogy melyik taxitársaság kocsijába ült be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható hegedűt felismeri, esetleg megvételre ajánlották fel neki, vagy bármit tud a bűncselekménnyel kapcsolatban a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

police.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×