Tizenhárom év után jelentkezett új szólóalbummal Deego

Tizenhárom év után jelentkezett új szólóalbummal Deego

Lélekzaj címmel a napokban mutatta be legújabb lemezét Deego, akit a hip-hop berkekben így, a reggae berkekben pedig Diggiemanként ismernek. Halpert Balázs hosszú idő után jelentkezett új rap-koronggal, amin a csavaros szövegek mellett nem kell nélkülöznünk az előadó karakteres énekhangját sem.

Két év munkáját tarthatja kezében az a szerencsés rajongó, aki például az egyik vidéki vagy budapesti helyszínen személyesen vette meg Deego legújabb lemezét. A zenész elmondta, neki még mindig fontos, hogy legyen kézzel fogható produktum, de tisztában van vele, hogy sokan csak a gyűjtés kedvéért vásárolnak napjainkban CD-t vagy bakelitet. A legújabb dalok már online is elérhetőek, hiszen Balázs a napokban posztolta a legnépszerűbb videomegosztó oldalon őket.

„Koncepció és megfelelési kényszer nélküli a lemez, melynek mind a 19 dala igazi örömzene” – fogalmazott Deego. Vannak olyan felvételek, melyekhez hívott közreműködőt az előadó, de csakis azért, hogy még jobban szóljon, nem az értékesítést akarta velük növelni. Ez egyébként meghallatszik Halpert Balázs minden nótáján, hiszen számára a zenélés igazi szerelem. Úgy vallja, az mindig a tartalom és az önmegvalósítás rovására megy, ha csak bizniszként tekintünk a zenére.

Az új lemez előtt új klipet is forgattak. A sztorija fordulatokkal teli csakúgy, mint az élet, hiszen Deego arról énekel, hogy próbáljuk megélni a mindennapjainkat a lehető legtartalmasabban.

Az új lemezen is sokféle dalt találhatunk, de aki kedveli Deego munkásságát, nagyjából tudja, mire számíthat. Az előadó 2004 óta most jelentkezik először önálló rap-albummal, amely, ahogy mondta, azért tartogat egy-két meglepetést. Ha valaki nem elégszik meg a lemezzel és az online hallgatási lehetőségekkel, akkor jó hír, hogy a győri zenész nálunk is bemutatja legújabb korongját, méghozzá február 10-én, a Rómer Ház színpadán. Ennek apropóján pedig eljön a Győr+ Rádió stúdiójába is, hallgassák a minden hétköznap 18–20 óráig tartó Győr+ Estét!

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×