Tizenöt góllal nyertek a győri lányok

Tizenöt góllal nyertek a győri lányok

Kőkemény védekezéssel kezdte a meccset a Győri Audi ETO a K&H női kézilabda liga 2. fordulójában. Kényszerpihenőjüket követően Groot és Grimsbö is pályára lépett. Vágig magabiztos vezetéssel szereztük meg újabb bajnoki pontjainkat.

Két győri a lelátón foglalt helyet az MTK elleni bajnoki meccsen, de mindeközben ketten hosszabb szünet után ismét pályára léphettek. Althaus és Puhalák kívülről nézte, ahogy Grimsbö és Groot a társakkal melegített az Elektromos Csarnokban. A hazaiak kezdték meg a meccset, és Tóth révén az első gólt is ők szerezték. Broch egy szép góllal válaszolt az első támadásunkból. Kiss kezdett a kapuban, előtte a Bódi, Mörk, Oftedal, Amorim, Broch, Görbicz hatosnak szavazott bizalmat Ambros Martín. Oftedal révén vezettünk, majd Broch növelte az elönyt. Kovács révén zárkózótt az MTK, majd Nora Mörk hozta helyzetbe Bódit középen és ismét zördült a hazai háló (2-4). A mérkőzés további beszámolóját a klub honlapján olvasható.

Ambros Martín: "Nagyon jó ritmusban tudtunk játszani, ami főleg azért örömteli, mert két hete nem játszottunk tétmeccset. Az első félidővel elégedett vagyok, de mindenképpen gratulálok az MTK-nak, mert nagyon szimpatikusan küzdve nem adták fel a találkozót."

 

Eredmények (a szövetség honlapjáról):

MTK Budapest-Győri Audi ETO KC 25-40 (9-21) Budaörs - FTC-Rail Cargo Hungaria 22-32 (12-17) Váci NKSE-Kecskeméti NKSE 43-24 (19-8)

korábban: Békéscsabai ENKSE-Dunaújvárosi Kohász KA 22-34 (11-19)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×