Több balesethez is mentők érkeztek

Több balesethez is mentők érkeztek

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén 3 személyi sérüléssel és 9 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán közlekedett 2018. július 8-án 11 óra 49 perckor egy motoros. Haladása során a 163+803. kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – a belső szalagkorlátnak ütközött és elesett. A balesetben a motorkerékpárt vezető 24 éves szlovák állampolgár életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel vitték a győri kórházba.

A 82-es számú főúton Nyúl felől Győr irányába közlekedett egy autó 41 éves szlovák sofőrje 2018. július 8-án kora este. Egy füves gépkocsibejáróhoz érve akart balra bekanyarodni. Manőverét nem a tőle elvárható figyelemmel és körültekintéssel hajtotta végre, így - egy már előzésében lévő - motorkerékpár elé kanyarodott, amivel összeütközött. A motoros elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A 14-es számú főúton Szolvákia felől Vámosszabadi irányába haladt egy gépkocsi vezetője 2018. július 8-án hajnalban. Figyelmetlensége miatt későn észlelte az előtte keresztbe felállított terelőtáblát, aminek járműve jobb oldalával nekiütközött. A tábla a javítás alatt álló diletáció miatt volt kihelyezve, így az autó abba belehajtott, majd áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Itt ütközött egy vele szemből érkező gépkocsival. Az ütközés erejétől a jármű bal oldali futóművei kitörtek. A balesetben mindkét autó sofőrje, valamint a vétlen autóban utazó két utas is megsérült. Őket a mentők kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányság mindhárom baleset körülményeit vizsgálja.

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×