Több helyről került elő drog

Több helyről került elő drog

A rendőrök két férfit fogtak el kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megyében.

 

Sopronban, a Határdomb úton igazoltatták a rendőrök egy autó vezetőjét július 18-án 23 óra 25 perckor. Az ellenőrzés során a járművet is átvizsgálták, amelynek során a jobb első ülés alól, egy táskában, 34 darab alufóliába csomagolt bruttó 59,6 gramm kábítószergyanús szárított növényi törmeléket és bruttó 14,3 gramm barna kristályos anyagot, valamint két tablettát találtak. A járőrök a 29 éves iváni sofőrt elfogták és további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Ugyanezen a napon 3 óra 50 perckor a Győri Rendőrkapitányság járőre igazoltatta egy gépkocsi 24 éves péri vezetőjét. A gépkocsi átvizsgálásakor szintén kábítószergyanús növényi maradvány került elő, ezért a rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol átvizsgálták a ruházatát. Ennek során a férfi alsótestére felragasztva, egy tasakban, zöld növényi törmeléket, míg két másik tasakban, fehér, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendőrök az iváni és a péri férfival szemben is drogtesztet alkalmaztak, ami mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Fotónk illusztráció: Pixabay

police.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×