Tolvajokat keres a rendőrség

Tolvajokat keres a rendőrség

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.

 

A Győri Rendőrkapitányság 08010/2916/2019.bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a police.hu oldalon található képeken látható ismeretlen férfi és nő megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2019. augusztus 5-én 15 óra körül, Győrben, egy Baross utcai áruházból ruhaneműket próbáltak meg eltulajdonítani. A férfi és a nő az áruvédelmi eszközöket erőszakosan eltávolította, kitépte a termékekből. A bolt eladója észlelte lopási szándékukat, felszólítására a ruhákat hátrahagyva, a helyszínről elmenekültek. Az áru, a rongálás következtében, használhatatlanná vált.

A két ismeretlen személyről az áruház biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható pár valamelyik tagját felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Fotó: Győrplusz archívum

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×