Megszűnt a dugó az M1-esen

Megszűnt a dugó az M1-esen

A megnövekedett személygépjármű-forgalom miatt kialakult torlódás éjszakára 4,5 kilométerre csökkent Hegyeshalomnál.

5:50: Megszűnt a torlódás az M1-es autópályán. információink szerint a határátlépéskor nincs jelentősebb várakozási idő.

Kedd, 01:32: Információink szerint jelenleg maximum két órás a várakozási idő a határátlépési ponton! Vezessenek óvatosan és türelmesen!

Korábban írtuk:

A megnövekedett forgalom miatt 2017. április 17-én kialakult torlódás 21 órára az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán 4,5 kilométerre csökkent. A jelentős forgalom miatt a közlekedőknek továbbra is a határátlépési pontnál történő áthaladás lassulására kell számítani az autópályán és az 1-es számú főúton egyaránt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, továbbá, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!

A határinfó szerint az M1-esen egy óra, az 1-es úti határátlépési pontnál fél óra a várakozási idő.

Füves Tamás beszélt arról is, hogy a feltorlódott kocsisorban két baleset is történt.

A 117-es kilométernél hét személyautó ütközött egymásnak. Az anyagi káros balesetben senki sem sérült meg. Nem sokkal később a 115-ös kilométernél két személyautó ütközött össze. Abban a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×