Torlódnak az autók az M1-esen

Torlódnak az autók az M1-esen

A torlódás Győr és a főváros felé is jelentős.

Korábban két baleset is történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36-os és a 37-es km-nél. A Bicskénél kiépített terelésnél már mindkét irányban biztosított a két-két forgalmi sáv, de a torlódás Győr és a főváros felé is jelentős. Aki teheti, az 1-es főúton kerüljön, de ott is telített sávokra kell számítani.

Vadat gázoltak az 1-es főúton Ács és Nagyszentjános között. A 102-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál az átkelő kilépő oldalán jelenleg pár száz méteres a kocsisor, a belépés zavartalan.

Az M1-es autópályán burkolatjavítás miatt két szakaszon is sávelhúzással terelik a forgalmat. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 34-es és a 43-as km között a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé szintén két sávon lehet közlekedni. A terelésnél a 39-es km-nél lévő bicskei csomópontot nem zárták le, viszont a kihajtáshoz a Hegyeshalom felé haladóknak a saját oldalukon kell maradniuk.

A Budapest felé vezető oldalon az 54-es és az 51-es km között újabb terelést építettek ki. Így a főváros irányába a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldal belső sávján halad. A terelésnél mindkét irányban biztosított a két-két sáv!


Forrás: Útinform
A fotó illusztráció

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×