Total Dance Fesztivál a nyárzárón

Total Dance Fesztivál a nyárzárón

Nemzetközi sztárok és a ’90-es évek hazai kedvencei is fellépnek a nyár utolsó nagy győri buliján. Csütörtökön az első neveket is bejelentették: itt lesz a Safri Duo, a Hip Hop Boyz, és még öt további fellépő, de rájuk a jövő héten derül fény.

A Total Dance Fesztivál a ’90-es és a 2000-es évek diszkó slágereit hozza el Győrbe, a Városháza elé, ahol augusztus 24-én este nyolc órakor kezdődik a fergetegesnek ígérkező buli (esőnap: augusztus 25. 20:00 óra).

A Safri Duo – a város facebook oldalának tanúsága szerint - videó üzenetben üzent a győrieknek, a bejátszásban a névjegyükké vált dobszóló is megjelenik. A duó két dán férfi, Uffe Savery és Morten Friis nevéhez fűződik, szó szerint, hiszen az együttes nevét családnevük kezdőbetűiből alkották meg. A kezdetek kezdetén klasszikus zenét játszottak, majd a 2000-es évektől nyitottak az elektronikus zenei stílus felé. Különlegességnek számított, hogy a trance zenét ütős hangszerekkel ötvözték, így született meg legnépszerűbb slágerük, a Played-A-Live.

 


A nyárzáró koncerten nem csak külföldi, de a korszak meghatározó hazai együttesei is fellépnek. Itt lesz például a Hip Hop Boyz. A ’90-es évek egyik meghatározó fiú bandájaként olyan slágerek fűződnek a nevükhöz, mint az „Ott várok rád”, „A hegyekbe fönn” és a „Megbántottak”. Az együttes tagjai Levy T., O.G. Duck és Real Action már az 1. Total Dance Festival-on is felléptek Dr Albannal és az East17-nel a Budapest Sportcsarnokban, így szoros kötelék fűzi őket a rendezvényhez a kezdetek óta.

Bár egyelőre a szervező győri Önkormányzat ezt a két nevet jelentette be, a lista korántsem teljes, mert a nagyszabású retro bulin további hazai és külföldi sztárfellépők várhatók. Információnk szerint jövő héten hétfőn és csütörtökön lesz érdemes figyelni a város facebook oldalát, de természetesen mi is beszámolunk a nyárzáró valamennyi fellépőjéről, és a nyárzáró koncerttel kapcsolatos, egyéb fontos tudnivalókról, amely az idén is egy széleskörű összefogás eredménye, hiszen az Önkormányzat szervezésében és számos győri cég támogatásával valósul meg.

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×