Új bérletfajta a Győr és Bécs között utazóknak

Új bérletfajta a Győr és Bécs között utazóknak

Új nemzetközi bérletet válthatnak a Győr, Mosonmagyaróvár, illetve Hegyeshalom és Bécs között rendszeresen utazók. A MÁV-START rugalmas felhasználást biztosító heti- és havibérletével csökkenthető az utazási költség is.

A bérletek érvénytartamukon belül az 1-es számú vasúti fővonal menti három város és Bécs között mindkét irányban – akár átszállással együtt – korlátlan számú utazásra jogosítanak bármely vonaton, beleértve a távolsági (Railjet, EuroCity, EuroNight, nemzetközi gyors) vonatokat és a regionális járatokat (személyvonat, EURegio) is.

Első- és másodosztályra egyaránt megvásárolhatók, 15 eurós felár megfizetésével pedig a Railjet-ek Business Class része is igénybe vehető az első osztályra szóló változattal. A bérletek névre szólóak, nem átruházhatók. A hetibérlet az érvényességének első napját is beleszámítva 7 napig használható fel utazásra, míg a havi változat az érvényesség első napját követő hónap azonos napját megelőző napon éjfélig vehető igénybe (pl.: március 15-től április 14-én éjfélig). Az új heti- és havibérletek Győr, Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom állomásokon, valamint Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvaron, illetve Kelenföld állomáson vásárolhatók meg.

A heti- és havibérleteken kívül a továbbiakban is árusítják a pénztárak az EURegio jegyeket a regionális vonatokra, valamint a kedvező árú SparSchiene menetjegyeket a Bécsbe tartó távolsági vonatokra.

Részletes tájékoztatást a MÁV-csoport honlapján találhatnak az utazók vagy a nemzetközi jegypénztáraknál és a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán is érdeklődhetnek.

illusztráció

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×