Új fizető parkolóhelyek lesznek Győrben januártól

Új fizető parkolóhelyek lesznek Győrben januártól

2018. január 2-val kezdődően új utcaszakaszokkal bővül Győrben a fizetőparkoló-hálózat.

 

Parkolójegyet kell váltani a jövő évtől Nádorvárosban az Eszperantó út a Kálvária utca - Zrínyi utca közötti szakaszon, a Honvéd utcában, a Kálvária utca, az Eszperantó út és a Lahner György utca között, a Kálvária utcai szervizút, a Hunyadi utca és a Lahner György utca között, a Lahner György utcában, valamint a Bercsényi liget északi oldalán Sziget városrészben a Semmelweis utca válik fizetőssé.

Ezek a fizető parkolóhelyek III. övezeti díjszabással (100 Ft/óra), hétfőtől-péntekig 8 és 18 óra között csak díjfizetés ellenében, illetve érvényes parkolási bérlettel vehetők igénybe.

Nádorvárosban az Eszperantó út – Vasutas utca – Honvéd utca - Kálvária utca - Lahner György utca - Bem tér - Wesselényi utca - Buda utca - Tihanyi Árpád út által határolt területen lakóhellyel rendelkezők lakossági parkolási bérletet válthatnak a bérletigénylés feltételeinek teljesítése esetén.

További változás, hogy Újvárosban a Burcsellás köz – Rába utca - Petőfi tér - Kossuth Lajos utca által határolt területen lakóhellyel rendelkezők is jogosulttá válnak lakossági parkolási bérlet váltására.

A 2018. január 2-tól érvényes térkép Győr fizető parkolóiról ide kattintva letölthető.

Fotónk illusztráció (Szállás és látnivaló, nyaralás és utazás).

 

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×