Új heti és havi nemzetközi bérleteket kínál a MÁV

Új heti és havi nemzetközi bérleteket kínál a MÁV

A menetrendváltástól új heti és havi nemzetközi bérleteket kínálunk a Győrből, Mosonmagyaróvárról és Hegyeshalomból Bécsbe ingázók számára. A bérleteket a regionális nemzetközi járatok mellett a távolsági vonatainkon is igénybe vehetik az utasok, így akár a Railjet, EuroCity vagy EuroNight nemzetközi járatainkkal is korlátlanul utazhatnak.

Az eddig Nyíregyházáról Bécsbe közlekedő Hortobágy EuroCity útvonala Záhonyt is eléri, és közvetlen kocsit továbbít Kijev és Bécs között. Ennek köszönhetően új SparSchiene jegyeket vezetnek be erre a vonatra és viszonylatra. A kerékpárszállítási lehetőséget egész évben biztosítja a vasútvállalat a vonaton a nemzetközi forgalomban. Az Avala és a Lehár EuroCity-k esetében megszűnik az étkezőkocsi.

A Dacia nemzetközi gyorsvonatra a magyar – osztrák forgalomban már nem lesz kötelező helyjegyet váltani, Budapest és Bécs között pedig már a MÁV-START is közlekedtet közvetlen kocsikat. A kedvező utazási lehetőségek és az egységes díjszabási kínálat érdekében erre a vonatra is lehet olcsóbb SparSchiene-menetjegyeket váltani.

A 2017. december 10-étől érvényes nemzetközi menetrend letölthető a MÁV-csoport honlapjáról

MÁV
illusztráció

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×