Új vezető az Árkád Győr élén

Új vezető az Árkád Győr élén

Szeptember elsejétől új centermenedzsere van a győri bevásárlóközpontnak Nagy Imre személyében.

Kisebb újításokkal és a vásárlók igényeinek nagyobb kiszolgálásával szeretnék még színvonalasabbá tenni a győri Árkádot. „Új parkolóhelyeket fogunk a jövőben kialakítani, hiszen az látszik, hogy nagy szükség van rá” – mondta el a frissen kinevezett centermenedzser csütörtökön egy sajtóbeszélgetésen. Nagy Imre hozzátette: eddig is jól teljesített a központ, de szeretne új dimenziókat megnyitni. „Sokkal több saját programot szeretnék, akár saját karácsonyi vásárt is” – árulta el a 38 éves vezető, aki 12 évig külföldön dolgozott, sok tapasztalatot szerzett, így több újdonságot is szeretne megvalósítani Győrben.

 

 

„Alapvetően nagyon jól működik az Árkád, köszönhetően az itt dolgozó csapatnak és a korábbi vezetőknek. De mint egy lakásnál, itt is szükség van időnként apró részleteken változtatni, ami valójában jelentős változást tud mutatni a vásárlók szemében” – árulta el, majd hozzátette, akár egy új gasztrorészleg kialakítása is szóba jöhet, hiszen külföldön nagyon népszerű most ez az irány.

 

 

„Magyarországon is érzékelhető a gasztrovilág robbanásszerű terjedése, elég ha csak a megszaporodott street food helyekre, vagy a népszerű food truck showra gondolunk. Ezek között vannak olyan kreatív megoldások, amiket szeretnénk mi is a házban tudni.” A változás állandó egy bevásárlóközpontban, szeretne új márkákat hozni az Árkádba. Elhangzott, ugyanolyan fontosak a győriek, mint a régióban és a felvidéken élő vásárlók.

 

(x)

fotó: Marcali Gábor

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×