Újabb két meghatározó játékos hosszabbított

Újabb két meghatározó játékos hosszabbított

Az épp edzőtáborban lévő Gyirmót FC Győr újabb jó hírt közölt honlapján, mely szerint két meghatározó játékos írta alá az újabb szerződését.

A sárga-kékeknél javában zajlik az előttük álló szezonra való felkészülés, a csapat éppen Ausztriában edzőtáborozik. Az Alcufer Stadiont addig a Frizbi EB résztvevői használják, tehát az élet nyáron sem áll meg a gyirmóti sportlétesítményben.

Korábban már mi is megírtuk, hogy a csapat két rutinos tagja, Koltai Tamás és Villám Balázs marad az élvonalba igyekvő együttesnél, nemrég kiderült, hogy Heffler Norbert és Présinger Ádám szintén meghosszabbította lejáró szerződését. A két labdarúgó az előző szezonban is meghatározó tagja volt a gyirmótiaknak, a pályán és azon kívül is.

– Klubunk vezetése továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a játékoskeretet. Sokszor ez nem feltétlenül abban nyilvánul meg, hogy új játékosokat igazolunk, hanem abban, hogy megtartjuk értékeinket. A napokban is ez történt, amikor két játékosunk szerződését hosszabbítottuk meg – olvasható a hivatalos honlapon.

 

Forrás: gyirmotfc.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×