Újabb körözötteket fogtak el a rendőrök

Újabb körözötteket fogtak el a rendőrök

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök több körözöttet is elfogtak október 6-án.

A megyei rendőr-főkapitányság járőrei a hegyeshalmi határátlépési pontnál egy magyar 24 éves férfit vettek át az osztrák rendőröktől 2018. október 6-án 10 órakor. A férfit nemzetközi elfogatóparancsa szerint a Tapolcai Járásbíróság bírója elé állították, aki elrendelte előzetes letartóztatását, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ugyanaznap 12 óra 50 perckor a győri rendőrök egy 54 éves bajai lakost ellenőriztek a Kardán úton. Az igazoltatás során a járőrök megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság kereste körözés alapján, ezért elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A járőrök a Lajta úton elfogtak és a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak 2018. október 7-én 1 óra 30 perckor egy 50 éves férfit, mivel ellene körözés volt érvényben, majd a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2018. október 6-án 10 óra körül Kópházán, a határátkelőhelyen. Ennek során a rendőrök alkoholtesztert is alkalmaztak a járművezetőkkel szemben. Az ellenőrzéskor egy sofőr esetében mutatott pozitív értéket az eszköz, ezért további mintavételre előállították.

 

Forrás: police.hu

Képünk illusztráció / Győr+ Archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×