Újabb nevek a nyárzáró fellépői közül

Újabb nevek a nyárzáró fellépői közül

A Safri Duo és a Hip Hop Boyz után újabb két név derült ki az idei nyárzáró fellépői közül. A lista azonban még mindig nem teljes!

Ahogy múlt héten már beszámoltunk róla, augusztus 24-én a Total Dance Fesztvál repít vissza minket a '90-es évekbe a Városháza előtti területen. Az önkormányzat múlt csütörtökön két nevet hozott nyilvánosságra a fellépők közül. A trance zenét ütős hangszerekkel ötvöző Safri Duo még videó üzenetet is küldött, amelyben a doboké volt a főszerep, ahogy leghíresebb slágerükben, a Played-A-Live-ben is.

„Ott várok rád”, „A hegyekbe fönn”, „Megbántottak” – csak néhány sláger a szintén fellépő Hip Hop Boyztól, akik a magyar vonalat erősítik az este folyamán.

A lista újabb két névvel bővült: A 2 Brothers on the 4th floor hangzatos neve hallatán nem ér senkit meglepetés, mikor kiderül, hogyan alakult a holland együttes. Egy testvérpár, Martyn és Bobby Boer 4. emeleti lakásukban kezdtek el zenélgetni egészen addig, míg ki nem adtak egy rádió slágert, a „Can’t help myself”-et, mely világszerte híressé tette őket. Ezután két lemezt is kiadtak olyan meghatározó slágerekkel, mint a „Dreams” és a „Never alone”.

A Happy Gang a 90-es évek elején alakult popegyüttes "Kérek egy kulcsot a szívedhez" című száma 1996-ban az ország legjátszottabb slágere volt. Alapító tagjai Cory (Paréj Zoltán), Vitamin (Móré András) és Moha (Meggyes Roland) voltak. Az évek alatt számos díjat bezsebeltek, így a korszak egyik legsikeresebb bandájának számítottak.

Információink szerint a lista még mindig nem teljes, a napokban újabb sztárfellépők bejelentése várható.

A nyárzáró Facebook-eseménye itt érhető el.

 

Fotó: 2 Brothers on the 4th floor

Papp Zsolt

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×