Ünnepi nyitva tartás

Ünnepi nyitva tartás

Győr Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatást tesszük közzé.

 

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Március 15-én és március 16-án a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Március 15-én Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. Március 16-án és március 17-én Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

Március 18-án Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok, piac

A vásárcsarnok március 15-én zárva tart. Március 16-án, március 17-én és március 18-án a győri vásárcsarnok a rendes nyitva tartási rend szerint lesz nyitva. Március 17-én a Tarcsay úti piacon szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés

Sportingatlanok

A Magyar Vilmos Uszoda március 15-én zárva lesz. Március 16-án, március 17-én és március 18-án a létesítmény a rendes nyitva tartás szerint üzemel. A Barátság Sportpark március 15-én korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. Március 16-án, március 17-én és március 18-án a létesítmény a rendes nyitva tartás szerint üzemel.

Köztemetők

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők március 15. és március 18. között egységesen 8 és 17 óra között lesznek nyitva.

A GYŐR-SZOL Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok március 15-én egységesen zárva lesznek. A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok március 16-án, március 17-én és március 18-án a rendes nyitva tartási rend szerint lesznek nyitva.

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás március 15-én, március 16-án, március 17-én és március 18-án változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×