Utolsó ülését tartja a megyei képviselő-testület

Utolsó ülését tartja a megyei képviselő-testület

A megyei képviselők – ez évben utoljára - december 15-én, pénteken délelőtt ülnek össze, (Győr, Városház tér 3. - II. emeleti tanácsterem). A közgyűlés 8.30 órakor kezdődik és napirendjén 11 előterjesztés szerepel.

Aktuális és fajsúlyos témaként került a képviselők elé a megyei klímastratégiai dokumentum, melyet – a Megyei Éghajlatváltozási Platform általi megtárgyalást és elfogadást követően – a megyei közgyűlésnek kell elfogadnia.

További témaként a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2017. évi költségvetésének módosításáról, illetve a 2018. évi közgyűlési munkatervről kell dönteniük a testület tagjainak. Beszámoló hangzik el a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatal 2017. évi tevékenységéről, valamint a Megyei Értéktár Bizottság 2017. II. félévben végzett munkájáról. Tájékoztató formájában tárgyalják a települési arculati kézikönyvek és településképi rendeletek megalkotásáról szóló előterjesztést, továbbá új önkormányzati rendeletben rögzítik a hivatalban dolgozó köztisztviselők illetménykiegészítésének mértékét és feltételeit.

 

Az ülés teljes napirendje és az előterjesztések itt találhatók.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×