Útra keltek a táncos hódítók! - VIDEÓ

Útra keltek a táncos hódítók! - VIDEÓ

Csütörtök reggel buszra szállt a Győri Balett fantasztikus társulata, hogy több száz kilométert megtéve ismét meghódítsa a csodálatos Olaszországot!

Roskadásig pakolt bőröndök, mosolygós, de fáradt arcok, és a már jól megszokott kellemes izgalom - valahogy így indult útnak a Győri Balett csapata csütörtök reggel. A színház mögött parkoló busznál szeretteik búcsúztatták a táncosokat, hiszen most két hétig Olaszországban szórakoztatják a közönséget tehetséges győri művészeink, és az a műszaki csapat, akik ugyancsak sokat tesznek egy-egy előadás sikeréért.

 

 

Ahogy arról portálunk már korábban is beszámolt az utazó karaván közel 40 fővel 2 kamionnal, autóbusszal és mikrobusszal vágott neki a turnénak.

Cormons, Mestre, Belluno, Pavia, Vigevano, Bologna, Todi, Spoleto és Bari városában a Bolero, a Carmina Burana valamint a Rómeó és Júlia című darabot láthatja az olasz publikum a következő napokban.

 

 

A vendégszereplés öt éves múltra tekint vissza, a Győr+ TV stábja pedig azon szerencsések közé tartozik, akik egyszer már elkísérhették a társulatot turnéjukra. Ebből egy közel két órás filmet is készítettünk, most azonban azt a pár perces videót tesszük közzé, amiből egy kis ízelítőt kaphatnak olvasóink arról, hogyan is zajlik egy-egy ilyen hódító kaland Olaszországban.

 

 

 

fotók: Marcali Gábor

Csatolt galéria: Útra keltek a táncos hódítók! - VIDEÓ
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×