Üzenetek Adyvárosban - ki lehet a titokzatos cédulázó?

Üzenetek Adyvárosban - ki lehet a titokzatos cédulázó?

A Győr+ Média székházának környékét is ellepték a kedves üzenetek, amelyekkel egy ideje városszerte, sőt országszerte találkozhatunk. Keressük a titokzatos cédulázót, ha van kedve, jelentkezzen nálunk!

Munkatársunk figyelt fel kedden a Földes Gábor utcai háztömbök közti fákra kitűzött kis cetlikre, amelyekre valaki különféle üzeneteket írt. Mindegyiken egy-egy kedves mondat olvasható – rövid, de frappáns kis útravaló. Ha valaki úgy érzi szüksége van egy kis lelki támaszra, akkor mindenképp keresse meg a kis cédulákat.

Ha csak addig zökkenti ki a sokszor szürkének érzett hétköznapokból míg olvassa, már megérte.

Tulajdonképpen a „cetlizés” egyik célja ez: aki úgy érzi, megszólította a kis papírdarabon lévő idézet, vers, mondat, vagy akár csak egy szó, nyugodtan vigye magával. Egy táskába, tárcába rejtve bármikor további segítséget, mosolyt, lelket melengető vígaszt nyújthat.

Kattints a további üzenetekért!

Mi most végigfotóztuk azokat a cetliket, amiket találtunk, s megmutatjuk olvasóinknak.

Kérjük, hogy ha van kedve az „üzengetőnek” felfednie a kilétét, keressen meg minket akár személyesen, akár üzenetben. Szeretnénk megismerni, beszélgetni vele és megtudni, miért is érezte fontosnak, hogy üzenjen embertársainak, s miért ezeket az szövegeket választotta. Sőt, ha vállalja, olvasóinknak is bemutatjuk egy rövid interjúban.

Egy biztos: nekünk már feldobta a napunkat a cetlik sokasága, s reméljük másnak is mosolyt csal az arcára, ha megnézi galériánk!

HAK

 

Csatolt galéria: Üzenetek Adyvárosban
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×