Válaszolj mimikával a posztra!

Válaszolj mimikával a posztra!

Elképzelted már, hogy milyen lenne, ha a telefonod felismerné az arckifejezésedet, és a reakciódhoz társítaná a megfelelő hangulatjelet? Most itt az új közösségi platform, amellyel ez is lehetséges!

Ez az újdonság a Polygram, amely az Instagramhoz hasonló fotó-, videómegosztó oldal, ám szolgáltatásai korántsem merülnek ki ennyiben. A Polygram képes leolvasni az érzelmeket az arcról, ugyanis lemodellezi azt, így lehetővé teszi, hogy mimikával válaszolj a bejegyzésekre. Sőt, arról is ígérnek analitikát, hogy milyen érzelmeket váltanak ki a posztjaid másokból.

A Polygram visszajelzései egyesek számára nagyon fontosak és hasznosak lehetnek

Egyébként a Facebook is próbálkozott már ilyesmivel, tavaly megvásárolta a FacioMetrics nevű startupot, amely arra kereste a választ, hogyan lehetne megoldani, hogy a különböző platformokon lehetővé váljon a reakciók arcleolvasással való kifejezése. A Facebook még nem adott hírt az eredményekről, azonban a Polygramnak sikerült megvalósítania ezt az elképzelést. Ráadásul egy kiterjesztett valóság makeup funkcióval is rendelkezik és számos arcfilterrel, amellyel fotóidon még vonzóbbnak tűnhetsz.

 

Még egy videót is nézhetsz a Polygram működéséről ide kattintva!

 

Forrás: SocialDaily

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×