Varga Emőke Fehérváron folytatja

Varga Emőke Fehérváron folytatja

Kölcsönszerződéssel az Alba Fehérvár KC csapatánál folytatja pályafutását Varga Emőke, aki a Győri Audi ETO KC tehetséges fiatalja. A megállapodás a 2018-2019-es szezon végéig szól.

A 19 éves junior válogatott, EYOF-bajnok és ifjúsági Eb-bronzérmes beállós játékos, Varga Emőke eddigi karrierje során bajnoki mérkőzéseken több alkalommal is pályára lépett a zöld-fehér mezes Győri Audi ETO KC színeiben, s mi több, már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott. A felnőtt keret tagjaként BL-győzelmet, kétszer magyar bajnoki címet és Magyar Kupa-győzelmet is ünnepelhetett.

A több játéklehetőség reményében klubjával egyetértésben azonban úgy döntött, a 2018/2019-es szezon hátralévő részét az Alba Fehérvár KC csapatánál folytatja kölcsönben – számolt be róla a zöld-fehér csapat hivatalos honlapja.

– Szeretnék egyénileg minél többet fejlődni és minél több játéktapasztalatot szerezni – úgy gondolom, ehhez az Alba Fehérvár KC együttese a megfelelő állomás számomra. Bízom benne, hogy gyorsan sikerül beilleszkednem a csapatba. Köszönöm nevelőegyesületem, a Győri Audi ETO KC támogatását és pozitív hozzáállását – mondta Varga Emőke.

A fiatal tehetség hétfő délután már edzésbe is állt új csapatában, hiszen ahogy fogalmazott, az bajnoki hajrá előtt állnak s minél előbb szeretne új egyesülete segítségére lenni.

Fotók: gyorietokc.hu és albakezi.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×