Vásárolj földlabdás karácsonyfát Kuka Bercitől!

Vásárolj földlabdás karácsonyfát Kuka Bercitől!

Hozzuk létre együtt Kuka Berci Zöld Pagonyát a környezettudatos gondolkodás jegyében!

A környezettudatos karácsonyhoz szervesen kötődik azoknak a földlabdás fenyőfáknak az árusítása, amelyekhez a Tarcsay úti piacon lehet hozzájutni december 9-től. A megvásárolt földlabdás fenyőfákat karácsonyt követően mindenki a saját területén elültetheti, vagy vissza is viheti a vásárlás helyszínére. Aki így tesz, 500 forintot visszakap a vételárból. Ezt természetesen meg is tarthatja, de jótékony célra is felajánlhatja: Kuka Berci az összegyűlt adományt a Győri Állatmenhelyen élő kis barátainak juttatja el.

 

 

A visszakerült fákat a talajfagyok elmúltával egy, a város által kijelölt területre ültetjük be, ezzel létrehozva Kuka Berci Zöld Pagonyát.

A földlabdás fenyőfákat a Tarcsay úti piacon árusítjuk december 23-ig minden nap, 9-17 óráig.

 

 

A Győr+ Média a környezettudatos gondolkodás és magatartás, a jövőbe mutató hulladékgazdálkodás és a „zöld” szemléletformálás jegyében hívta életre 2015-ben Kuka Berci figuráját. Az év során több esemény, úgy mint a Győrkőcfesztivál egyik kiemelkedő helyszíne, az Adyvárosi Tóparty fesztivál ökohelyszíne, valamint a Sashegyi Hulladékkezelő Központban megszervezett nyílt napok megvalósítása és sikeressége igazolták és támasztották alá létjogosultságát, és népszerűségét a lakosság körében.

 

Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×