Vásároljon ötkarikás ágyat!

Vásároljon ötkarikás ágyat!

Szeretne olcsón, jó minőségű ágyhoz jutni? Most lesz rá lehetősége, ráadásul „olimpiai” fekhelyet szerezhet be otthonra, amellyel még egy nemes ügyhöz is csatlakozhat!

„A tavalyi nagy sikerű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) használt eszközök jelentős része rögtön az ötkarikás esemény után gazdára talált. Akkor Páternoszter Piroska, aki az EYOF szervezőbizottságának szállás és étkeztetés területekért felelős igazgatója volt, a Győr+ Médiának elmondta, Borkai Zsolt polgármester és a győri önkormányzat támogatásával úgy döntöttek, hogy ezekkel az eszközökkel elsősorban azokat a győri – köztük önkormányzati és állami – intézményeket segítik, amelyek gyermekek, betegek és idősek ellátásáról gondoskodnak. Az intézményeknek többek között hűtőszekrényeket, ventilátorokat, mosógépeket, szárítógépeket és ágyakat juttattak el.

A területvezető példaként említette, hogy az idősotthonok minden ágya mellé tudtak állóventilátort adni, ami a meleg nyári napokon nagy segítség az idős embereknek. Erre a célra több mint ezer ventilátort adtak át az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény részére. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ötven hűtőt kapott, amely szintén jelentős támogatás volt tavaly nyáron. Az adományozás után azonban még mindig maradt a kitűnő minőségű fenyőágyakból, amelyeket – matracokkal együtt – nagyon kedvező, 31.300 forintos áron értékesítenek a győriek számára.

Akit komolyabban érdekel az ajánlat, az vásárlási szándékát – neve és elérhetőségeinek megadása mellett – július 16–22-ig jelezheti az eyofagyak@gyor-ph.hu e-mail címen. Az önkormányzat kéri, hogy az érdeklődők az e-mailben jelezzék, hogy hány darab ágyat szeretnének vásárolni. Ezek teljesítése a készlet erejéig történik. Fontos tudni, hogy két ágy vásárlása esetén azok emeletes ággyá alakíthatók, a szükséges tartozékokat ebben az esetben ingyen adják a két ágy mellé.

Az előzetes érdeklődést – amely nem keletkeztet azonnal vásárlási kötelezettséget – követően a hivatal válasz e-mailben adja meg a további részleteket a vásárlással kapcsolatban. A visszaigazolás július 23–27. között történik meg, majd július 30. és augusztus 3. között lesz lehetőség az ágyak személyes megtekintésére, illetve átvételére.

A vásárlással egyébként nemes ügyet is szolgálhatunk, hiszen az önkormányzat a befolyt összeg egy részét ismét a szociálisan rászorulók javára fordítja. Az adományozás az adventi időszakban lesz majd esedékes.


Szerző: Papp Zsolt
Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×