Virgoncot is örökbe fogadták

Virgoncot is örökbe fogadták

Virgoncot március 29-én mutattuk be Győr+ Mancsok rovatunk gazdikeresőjeként. Nagyon szerettük volna, hogy minél előbb hazavigyék őt, hiszen sosem volt még otthona – mindeddig. Május 12-én ugyanis végre örökbe fogadták.

Virgonc 2017 októberében született, és először a gyepmesteri telepen élt, majd alig három hónapos korában a Győri Állatmenhelyre költözött, de sehol sem érezhette magát igazán otthon. Nem várta senki, hogy megszülessen, nem szeretgette, babusgatta gazdája, nem játszott vele, és nem is tanította meg neki, hogyan kell viselkednie egy okos kutyusnak. A menhelyen szocializálódott, mégis nagyszerű kutyává cseperedett, akivel tudtuk, nagyon jól fog járni az, aki úgy dönt, befogadja.

Virgonc többször bizonyította, hogy szuperül kijön az állatokkal, és imádja az embereket, nem hiába rajongták körbe felnőttek és gyerekek április 13-án, a Győr Plazában. Semmi oka nem volt bízni az emberekben, ő mégis hittel és feltétel nélküli szeretettel fordult mindenki felé. Mindennap vártuk, hogy eljöjjön végre az ő ideje is, hiszen annyira megérdemelte már, és végre elérkezett: május 12-én kaptuk a hírt, hogy végre hazavitték. Egy család látogatott ki vasárnap a Győri Állatmenhelyre, kivitték Virgoncot sétálni, és azonnal beleszerettek. Ez az édes kutyus azóta már Börcsön lakik a gazdikkal és egy kutyapajtással. Reméljük, ez lesz az a hely számára, ahol kárpótolják az eddigi elvesztegetett évekért, és feltöltődik élményekkel, tudással, szeretettel.

 

Piros pipa jelöli azoknak az állatoknak a fotóját, akiket már hazavittek

 

Az irodában, az asztalom fölött egy parafatábla díszeleg, rajta a Győr+ Mancsok rovatban bemutatott állatok fotóival. Piros pipa jelöli, ha valakit hazavittek – most már Virgoncot is, így 31-re ugrott a rovatunk gazdisainak száma. Minden egyes piros pipa rajzolásánál megdobban a szívem, de Virgonc képére jelzést pingálni különös boldogság volt, arról nem is beszélve, hogy a tábla hamarosan megtelik az örökbe fogadott kutyusok és cicák fotóival.

Drága Virgonc, pótolj be mindent, amire eddig nem volt lehetőséged, élvezd az életed OTTHON!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×