Véradással életet menthetsz!

Véradással életet menthetsz!

A győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt területi szervezeteinek jövő heti programja a következő.

Július 22. hétfő: Győrságon az IKSZT épületében lesz kiszállásos véradás 16.00-19.00 óráig.

Július 23. kedd: Soboron a Kultúrház épületében lesz kiszállásos véradás 15.00-16.30 óráig, majd Rábaszentandráson a Faluházban 17.00-19.00 óráig.

Július 24. szerda: Mosonszentmiklóson az Általános Iskola épületében lesz kiszállásos véradás 15.30-19.00 óráig.

Július 25. csütörtök: Rábaszentmihályon lesz kiszállásos véradás 16.00-19.00 óráig a Kultúrház épületében.

Július a hétszeres véradók hónapja! kampány. Azok a véradók, akik idén júliusban 7. alkalommal adnak vért, részt vesznek egy sorsoláson, ahol egy kétszemélyes két éjszakás wellness-pihenést sorsolnak ki.

„Neked egy óra, három embernek az élet” elnevezésű kampányt indít idén nyáron a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat július 1-je és szeptember 1-je között. Az aktivitás fő célja, hogy a nyári hónapokban is felhívják a figyelmet az önkéntes véradás fontosságára, valamint arra, hogy ilyenkor is szükség van a megfelelő mennyiségű vér biztosítására. Azok, akik vért adnak, egy személyes köszönőkártyát kapnak, amelyen egy egyedi kód is található. A kódot a www.voroskereszt.hu/veradasnyar oldalon tölthetik fel a véradók. A feltöltők között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

A megadott programokon kívül munkanapokon, 7.00-15.30 óráig a Regionális Vérellátó Központban várják a vért adni szándékozókat (Győr, Magyar u. 8.) Mivel minden családban előfordulhat, hogy a család egyik tagjának vagy ismerősének vérre vagy vérkészítményre van szüksége, kérnek minden jó szándékú, segítőkész embert, jelentkezzen véradásra.

 

Fotó: Győr+ Archív

 

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×