VOLT: 150 ezer látogatót várnak

VOLT: 150 ezer látogatót várnak

A szervezők 150 ezer látogatót várnak a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, amelyet június 26-től 30-ig rendeznek meg a soproni Lővér Kempingben. Az idei fő fellépők közé tartozik a Depeche Mode, az Iron Maiden, az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts és Steve Aoki.

"A VOLT a zenei kínálat mellett szervezett módon egyéb kulturális programokat is nyújt az idelátogatóknak, bemutatva a várost a fiataloknak" - fogalmazott Fodor Tamás, Sopron polgármestere a csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán főszervezők elmondták: a magyar V4-elnökség lezárásaként cseh, lengyel és szlovák zenekar is fellép. Az idei fesztivál újdonságai közé tartozik, hogy négy népszerű hazai YouTuber élőben jelentkezik a rendezvényről, lesz VOLT Mozi, a környezettudatosság jegyében bevezetik a cserélhető poharak rendszerét, lehet karszalaggal fizetni és felhívják a figyelmet az autizmussal élők életkörülményeinek javítására.

Az MTVA sajtóirodájának közlése szerint a fesztivál öt napja alatt Sopronból jelentkezik az M2-Petőfi TV, a két műsorvezető Dallos Bogi és Csitári Gergő lesz.

 

MTI

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×