Vonattal utazók figyelmébe!

Vonattal utazók figyelmébe!

Módosított menetrend szerint közlekednek a Budapest–Győr–Hegyeshalom, valamint a Győr-Celldömölk vonalon a vonatok, a Győr–Veszprém és a Győr-Pápa vonalon pedig vonatpótló buszokat is bevetnek.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon október 2-től 6-ig, 9-től 13-ig, 16-tól 19-ig, 23-tól 27-ig, október 30-tól november 2-ig az osztrák vasút vonalán végzett pályakarbantartás miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A Győr–Veszprém vonalon karbantartási munkákat végeznek október 9-től 18-ig. Emiatt valamennyi vonat helyett Zirc és Veszprém között vonatpótlókkal kell utazni.

A Győr–Celldömölk vonalon október 2-től 12-ig végzett pályakarbantartás miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Győr és Pápa között pótlóbuszok szállítják az utasokat, két esti és egy hajnali vonat helyett.

 

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben.

 

forrás: mavcsoport.hu

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×