XV. Médiabál – hatalmas házibuli nyitotta meg a 2018-as báli szezont

XV. Médiabál – hatalmas házibuli nyitotta meg a 2018-as báli szezont

Egy házibuli hangulatú, különleges társadalmi eseménynek adott otthont az Egyetemi Csarnok január 13-án, szombaton: az ország legnagyobb Médiabálját immár tizenötödik alkalommal rendezték meg Győrben, megnyitva ezzel a 2018-as báli szezont.

Az esemény minden évben a közélet, a média, a gazdasági szféra és a művészvilág képviselőinek találkozója. Tavaly az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) volt a középpontban, a jubileumi bál azonban dominánsan kék színbe öltözik idei tematikájához, a Győr 2023-as Európa Kulturális Fővárosa Cím elnyeréséhez híven, amelyre pályázatát decemberben adta be városunk.

A Győr+ Média az esemény egyik médiatámogatója, így a Győr+ Rádió élőben jelentkezett a helyszínről, és online is nyomon követhették a bál legfontosabb történéseit.

A Győr+ Rádió műsorvezetői: Ferenczy Balázs, Farkas Mónika, Nagy Roland és Adorján Andrea

A Győr+ Rádióban még a nyitány előtt megszólalt Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, s egyben a bál egyik főszervezője. – Mire számíthatunk idén, miben lesz ez a bál más, mint a tavalyi? – érdeklődött Farkas Mónika, rádiós műsörvezetőnk. – Mindig kicsit hozzárakunk, kicsit finomítunk: a műsoron, a tematikán, az ételeken. A tavalyi bálról is elmondhattuk, hogy az eddigi legjobb Médiabál, reméljük, az ideivel is így lesz – válaszolta reményekkel teli Pintér-Péntek Imre.

A csodálatos bálterem

Az ország legnagyobb Médiabálját a Győri Filharmonikus Zenekar nyitotta meg egy Wagner-remekművel, majd bemutatkoztak az est házigazdái, a műsorvezetők: Erős Antónia és Gönczi Gábor, akik bár konkurens csatornánál dolgoznak, nagyon jó barátságot ápolnak, és a médiabállal kapcsolatban is a barátság szót emelték ki: ez egy baráti hangulatú, kibővített házibuli. A műsorvezetők bemutatkozása után a fő támogatók mondtak köszöntőt és Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az esemény fővédnöke. Végül egy csodálatos nyitótáncot is láthattak a bálozók.

Ördög Nórával és Nánási Pállal műsorvezetőnk, Adorján Andi beszélget

Az eddigi hagyományokhoz híven, 2018-ban is átadták Az Év Médiaszemélyisége díjat. Egy fantasztikus műsorvezető, két csodálatos gyermek édesanyja kapta az elismerést: Ördög Nóra. Beszédében elmondta, nyáron, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) megnyitóján már találkozhattak vele a győriek, és akkor is közel került hozzá a város, ám ezen az estén érkezett el az a pillanat, mikor tényleg szívébe zárta Győrt. Hozzátette, úgy érzi, hogy rendkívül sikeres évet zárt, hiszen például a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsort úgy emlegetik, mint: Ördög Nóra műsora, de az ázsiai kalandjairól is boldogan mesélt, férjének és családjának pedig megköszönte a támogatást. Kiemelte, hatalmas öröm számára, hogy nemcsak ő érzi úgy, hogy sikeres volt számára a 2017-es év, hanem ezt a külső szemlélők is látják.

Tele a táncparkett!

Az est folyamán végig fergeteges volt a hangulat: Járai Máté, a győriek egyik kedvenc színésze például azt kérte a műsorvezetőktől, hogy nehogy hagyják leülni a bálozókat, de kérnie sem kellett, hiszen tele volt a tánctér, amíg ő énekelt. Az emberek jókedvűen mulattak a jobbnál jobb zenékre, amelyeket a 64U garantált, vagy az olyan fellépők, mint például Bakonyi Marcell és Rőser Orsolya Hajnalka, Veres Mónika Nika, Freddie vagy a Mystery Gang. A fergeteges házibuli tehát idén sem maradt el!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: A XV. Médiabál pillanatai
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×