Zivataros retro fesztivál Szentivánon - fotókkal!

Zivataros retro fesztivál Szentivánon - fotókkal!

A Szentiváni Fesztivál második napján a retro életérzés került előtérbe, nagyot robbant a Neoton Família és Thomas Anders.

A Szentiváni Fesztivál első napja is sikeres volt, szombaton pedig még többen látogattak el Győrszentivánra, hogy együtt bulizzanak az elmúlt évtizedek kedvelt előadóival. Kapunyitást követően a szórakozni vágyó tömeggel együtt a sötét felhők is megérkeztek, de a zivatar nem tudta az emberek kedvét venni. Előkerültek az esernyők, a fesztivál pedig a Neoton Família koncertjével kezdetét vette. Csepregi Éva ezúttal különleges táncosokat kapott, a zápor miatt többször fel kellett mosni a színpadot.

 

"Eső veri arcom, átfúj a nyugati szél" - Neoton Família: Esőben

 

A Neoton ismét bebizonyította, az évek múlhatnak, kedvenc dalaink nem mennek ki a divatból, a tömeg énekelt, fotózott és többen élőben közvetítették a produkciót.

 

DJ Dominique lemezes táskájából igazi ritkaságok is előkerültek

Az élő koncertet követően DJ Dominique érkezett, aki egy hatalmas retro partyval készült a közönségnek, nem titkolt szándékkal melegítve a hangulatot a Modern Talking egykori frontemberének, Thomas Anders fellépésére. Kilenc óra után kicsivel, nagy éljenzés közepette megjelent az est sztárvendége, Thomas Anders, aki konzerváltan hozta a régi idők szép emlékeit, egymást követték a Modern Talking világslágerei. Az est tovább folytatódott a Kozmix, az Acoustic 69 és Náksi fellépéseivel. A felnőttek mellett a kisebbek is jól érezték magukat, a szervezők a gyermekprogramok sokszínűségére is figyeltek.

 

Thomas Anders, a Modern Talking egykori frontembere

A vasárnapi, harmadik nap az élvezeteké lesz! Többek között cabrio találkozóval, Aranykapu gyermekkoncerttel és az Eddával várják a nagyérdeműt. A részletes programfüzetet ITT találja.


Ferenczy Balázs
Fotók: Rózsa Tamás

Csatolt galéria: Szentiváni Fesztivál - 2019.05.11. - Rózsa Tamás fotói
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×