Tiszta szív, tiszta divat

ma, 17:18

A fiatalság nem csak bolondság, hanem csupa kétség és útkeresés is: a kamaszodó lányok az önbizalmat gyakran pótolják az önmagukból való ki- és levetkőzéssel, pedig ennél sokkal többet érdemelnének, hiszen mindegyikük szép és értékes. Többek között ez utóbbira igyekszik rávilágítani a Pure Fashion divatmisszió, mely Győrben is elindult a közelmúltban.

Tovább »

Akadálymentes térképen a Belváros

ma, 16:13

Akadálymentes térképet készítettek a Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesületének tagjai és önkéntesei a közelmúltban, Győrben, együttműködve az OpenStreetMap Magyar közösségével és a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége ifjúsági tagozatával. A 30 fős csapat többek között a Széchenyi teret, az ETO Park környékét, valamint a Városház teret és a vasútállomást vette górcső alá.

Tovább »

Győr-Budapest ultramaraton - Jövőre ismét ötnapos lesz a verseny

ma, 15:49

A jövő évben ismét a klasszikus, Bécs-Sopron-Győr-Tata-Budakeszi-Budapest útvonalon rendezik meg az idén kivételesen Győr és Budapest között lebonyolított ultramaratoni futóversenyt.

Tovább »

Valamennyit enyhül az idő

ma, 14:34

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Tovább »

„Bozótharcosok vagyunk a fogyatékkal élőkért vívott harcban”

ma, 13:53

A Fekete család három gyermeke közül Márton autistaként jött a világra. Szülei, hogy biztos helyen tudják, s levegyék a testvérekről a sors hatalmas terhét, 2002-ben megalapították a „Híd a jövőbe” Értelmi Sérülteket Segítő Alapítványt, s 10 éve felépítették a Márton Lakóotthont, mely 12 autista és Down-kóros fiatalnak jelenti a fejlődés és a boldogság lehetőségét. Az otthon elmúlt évtizedes működését – a szakmai sikerek mellett - bizonytalan jogszabályi környezet, a civil szféra presztízsvesztesége és az alapító család fogytán lévő ereje kísérte – vonja meg a mérleget dr. Fekete Gáborné, az alapítvány koordinátora.

Tovább »

Felnőtt kézműves foglalkozás

ma, 10:57

Felnőtt kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket, október 31-én, 16:30 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klub helyiségében.

Tovább »

Török nap - Egymás kultúrájának megismerését szolgálja a budapesti török intézet

ma, 10:53

Egymás kultúrájának megismerése a magyaroknak és a törököknek is segít jobban megérteni egymást, ezért nagyon fontos a Yunus Emre Enstitüsü Budapesti Török Kulturális Központ tevékenysége is - mondta Yakup Gül, az intézet igazgatója az MTI-nek abból az alkalomból, hogy a közmédia október 29-én török tematikus napot tart.

Tovább »

„Babavárás kreatívan”

ma, 10:47

„Babavárás kreatívan” címmel indul csoportfoglalkozás a Sziget-kék Közösségi Térben október 29-én, melynek célja, hogy felkészítse a kismamákat a szülésre, a gyermek fogadására és a közös családi életre.

Tovább »

„Kell, hogy legyenek előttük példaképek”

ma, 10:00

Három éven belül dobogóra, esetleg feljutásra pályázna a Széchenyi Egyetem Győri KC NB I/B-s férfi kosárlabdacsapata. Az együttest a célok elérésében pedig új szakmai igazgató, Molnár István segíti, aki mint mondta, teljesen új játékstílust szeretne bevezetni a csapatnál.

Tovább »

Az Audi a Forma 1-ben?

ma, 09:41

A brit Auto Express írja, hogy az Audi összevonja DTM-ben és a World Endurance Championshipben szereplő csapatainak a költségeit, hogy 2016-tól az F1-ben vegyen részt.

Tovább »

Több lövést adtak le egy fővárosi szórakozóhelyen

ma, 08:51

Több lövést adtak le Budapesten, az V. kerületben, a Belgrád rakpart egyik szórakozóhelyén szombat hajnalban.

Tovább »

A környezet-egészségügyi intézet tanácsai a fűtési szezonra

ma, 08:44

A fűtési szezonban ügyelni kell a lakások megfelelő szellőztetésére, mert így elkerülhető a belső térben megtalálható allergének, valamint a szén-dioxid és a szén-monoxid okozta egészségkárosodás.

Tovább »

Engedélyhez kötik az idegenvezetést Prágában

2014. október 24. 19:05

Hatósági engedélyhez és szakmai vizsgákhoz kívánja kötni a városi idegenvezetést Prága önkormányzata.

Tovább »

Zárják a rakpartot is

2014. október 24. 16:49

A Petőfi híd alatti parkolók után este hét órától a Móricz Zsigmond alsó rakpartot is lezárják...

Tovább »

Templomos lovagok nyomában

2014. október 24. 15:55

Templomos lovagok nyomában címmel tart előadást Dr. Szabó Péter, október 30-án, 17 órakor, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében. Az előadás ingyenes.

Tovább »

1 2 3 4 5