Megalakult a Győr megyei közgyűlés, Németh Zoltán az elnök

ma, 16:49

Németh Zoltánt, a Fidesz-KDNP listavezetőjét választotta elnökévé keddi alakuló ülésén a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat közgyűlése.

Tovább »

Siófokon kezd a címvédő Győr

ma, 16:45

A címvédő Győri Audi ETO KC Siófokon kezdi meg szereplését a női kézilabda Magyar Kupában.

Tovább »

Bob és Bobek

ma, 16:18

A Bob és Bobek című előadással várják a kicsiket, október 28-án, 10 órakor a Vaskakas Bábszínházban .

Tovább »

Éjszaka viharos széllel markáns hidegfront érkezik

ma, 15:06

Éjszaka Magyarországot nyugat felől markáns hidegfront éri el erős lehűléssel, viharos széllel, jelentős csapadékkal - közölte kedden az MTI-vel az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely az egész országra adott ki különböző szintű - első-, másod-, illetve harmadfokú - figyelmeztetéseket adott ki. A viharos széllökések miatt több megyére és a fővárosra a legmagasabb szintű, piros figyelmeztetést adták ki: akár 110 kilométer/órás széllökések is lehetnek.

Tovább »

Nő a kakaó ára, csökken a termelt mennyiség

ma, 14:57

Komoly veszélyt jelentenek a nyugat-afrikai kisgazdálkodókra a kakaó árának ciklusos változásai, ám az édességipar új beruházásokkal igyekszik a termelést hosszú távon hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tenni - derül ki a PricewaterhouseCoopers (PwC) és a GeoTraceability természeti erőforrás-kutató cég közös elemzéséből.

Tovább »

Autóritkaságok a Közlekedési Múzeumban

ma, 14:20

Igazi autóritkaságokat tekinthet meg a nagyközönség a Közlekedési Múzeumban október 29-én 11 órától. A kommunista vezetőknek készült szovjet ZISZ páncélozott jármű mellett, a világ egyik legritkább luxusautóját, egy Maybach Zeppelin-t is közelről vizsgálhatnak az érdeklődők.

Tovább »

E-taxi drosztot adtak át Budapesten a Graphisoft Parkban

ma, 14:10

E-taxi drosztot adtak át kedden Óbudán a Graphisoft Parkban, a beruházás - amelyet a Graphisoft Park és a Budapest Taxi közösen hozott létre - mintegy 15 millió forintba került.

Tovább »

Elrajtolt

ma, 14:09

Kedd délelőtt elrajtolt a Győr – Budapest Ultramaraton, amelyet idén már 24. alkalommal rendeztek meg.

Tovább »

Vasárnap kezdődik a téli időszámítás

ma, 13:59

Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart.

Tovább »

Halálos betegek kísérleti gyógyszereket kaphatnak

ma, 13:46

Halálos betegek meghatározott körülmények között kísérleti gyógyszereket kaphatnak Nagy-Britanniában a jövőben egy erre vonatkozó törvényjavaslat jóváhagyása esetén.

Tovább »

Már öt hazai múzeum is látogatható virtuálisan

ma, 11:59

Immár öt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma fenntartásában lévő múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Petőfi Irodalmi Múzeum, a Szépművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria és az Iparművészeti Múzeum anyaga érhető el az interneten keresztül, vagyis látogatható virtuálisan - közölte a tárca Kultúráért felelős államtitkársága az MTI-vel kedden.

Tovább »

Milyen lesz a győri olimpiai központ?

ma, 11:47

A tervpályázat győztese kedden mutatta be az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra elkészülő Radnóti utcai sporttelep látványképeit.

Tovább »

Új tanulóállomás az Audinál

ma, 10:09

Az Audi Hungaria továbbra is nagy lendülettel folytatja az utánpótlás képzését: a tanév kezdetére két új tanulóállomást vehetnek birtokba a tanulók a járműgyártás területén. A duális szakképzés keretében itt fiatalokat képeznek a karbantartás-technika és a járműtechnika szakmákban az Audi Akademie Hungaria oktatóinak támogatásával.

Tovább »

Öt perc az életért

ma, 09:27

Győrben a sürgős esetekhez 5 perc alatt érnek ki a mentők – ez derül ki a geoinformatikával foglalkozó Esri térképéről, melyet a vs.hu mutat be.

Tovább »

Gyengült a forint árfolyama a dollárt leszámítva

ma, 08:47

Kicsit tovább gyengült kedd reggelre a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon, kivétel ez alól az amerikai dollár.

Tovább »

1 2 3 4 5