10.04. Poór Péter Győrben énekel

ma, 17:17

Az Idősek Világnapja alkalmából elsősorban a szépkorúakat várják az október 4-én (szerdán) 17 órakor kezdődő zenés műsort, amelynek fellépője Poór Péter, az ismert táncdalénekes.

Tovább »

09.27. Kísérőnk a Hold - távcsöves bemutatók

ma, 17:10

Kísérőnk a Hold címmel távcsöves bemutatón vehetnek részt az érdeklődők a Generációk Háza és a Magyar Csillagászati Egyesület Győri Csoportjának szervezésében szeptember 30-án (szombaton) és október 27-én (pénteken) 19 órától.

Tovább »

09.29. Kutatók éjszakája a Széchenyi István Egyetemen

ma, 17:02

A Kutatók éjszakáját szeptember 29-én rendezik meg, az ismeretterjesztő előadások 18 órától kezdődnek a Széchenyi István Egyetemen (Győr, Egyetem tér 1.).

Tovább »

Új himnusz született Szent Gellért ünnepére

ma, 16:42

A Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban szeptember 24-én emlékeznek meg Szent Gellért püspök vértanúhaláláról. Ebből az alkalomból új himnusz készült.

Tovább »

Nagysikerű Baba-Expo Győrben

ma, 16:24

Rengeteg érdeklődő látogatott el vasárnap 9 és 14 óra között a Baba-Expóra, melynek a győri Duna Center adott otthont.

Tovább »

10.01. Frakk, a macskák réme a Vaskakasban

ma, 15:55

A Frakk, a macskák réme című darabbal nyitja meg az évadot a Vaskakas Bábszínház (Győr, Czuczor Gergely u. 17.) október 1-jén (vasárnap) 11 órakor.

Tovább »

Ha én gazdag lennék

ma, 15:28

Természtesen ez a dal is felcsendült szombaton este a győri Audi Arénában, ahol Alföldi Róbert rendezésében, Stohl András főszereplésével mutatták be a Hegedűs a háztetőn cím musical újragondolt grandiózus előadását.

Tovább »

Wladár Sándort választották a Magyar Úszó Szövetség elnökének

ma, 15:02

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vasárnapi rendkívüli közgyűlésén Wladár Sándort választották a szervezet elnökének.

Tovább »

10.01. A zene világnapja

ma, 14:58

A zene világnapján, október 1-jén (vasárnap) 19 órakor a Győri Filharmonikus Zenekar Ránki Dezső zongoraművész közreműködésével ad ünnepi koncertet a Richter Teremben (Győr, Aradi vértanúk útja 16.).

Tovább »

Az utolsó szeptemberi héten is több helyen lehet még 20 fok körüli meleg

ma, 14:44

A következő napokban nem várható sok csapadék, helyenként lehetnek kisebb záporok és egyre több napsütés várható. Egyes területeken 15 Celsius-fok körüli maximumok várhatók, de többfelé még 20 foknál is melegebb lehet.

Tovább »

Világosabb lesz a templom

ma, 14:17

Végéhez közelednek a győri Nagyboldogasszony-székesegyház felújítási munkálatai, amelyet május közepén kezdtek meg a szakemberek.

Tovább »

09.25. HÉtfőn HAtkor - időszerű, válogatott előadássorozat

ma, 14:10

Luther és az angol reformáció címmel tart előadást Dr. Fabiny Tibor, a Károli Gáspár Református Egyetem Angol Intézetének vezetője, a Magyarországi Luther Szövetség elnöke.

Tovább »

XXIV. Akadémiai Nap – A Szenátus ünnepi ülésének eseményei

ma, 14:06

Huszonhárom évvel ezelőtt, 1994-ben a Széchenyi István Egyetem és az Universitas-Győr Alapítvány a tudomány és a felsőoktatás ünnepeként, az akadémiai év kezdetén, Széchenyi István születésének évfordulóján – sikeres hagyományteremtő szándékkal – Akadémiai Napot rendezett. Az immár huszonnegyedik Akadémiai Nap központi eseménye ezúttal is az Egyetem Szenátusának ünnepi ülése volt.

Tovább »

Az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV

ma, 12:04

Az online számlázás tesztüzeme sikeresen zajlik, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára - közölte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.

Tovább »

Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultációs íven

ma, 11:23

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×