Európában is építene óriás akkumulátorgyárat a Tesla

ma, 12:42

A Tesla Európában és Kínában, valamint máshol Ázsiában is tervez óriás akkumulátorgyárakat építeni - jelentette be Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója szombaton, a nevadai sivatagban épülő első ilyen óriás akkumulátorgyár, a Gigafactory szerkezetkész állapota alkalmából tartott ünnepségen.

Tovább »

Tuzson: meg kell állítani Brüsszelt, amely egy városnyi migránst telepítene Magyarországra!

ma, 12:04

A magyar embereknek meg kell állítaniuk Brüsszelt, amely egy városnyi illegális bevándorlót telepítene Magyarországra, ezzel növelve a terrorizmus és a bűnözés kockázatát - hangoztatta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tovább »

Őrizetbe vettek egy testvérpárt Belgiumban

ma, 11:37

Őrizetbe vettek két férfit Belgiumban azzal a gyanúval, hogy támadásokat terveztek - közölte szombaton a belga ügyészség.

Tovább »

Rio 2016 - Kisebb tűz az ausztrálok szállásán

ma, 11:08

Kisebb tűz miatt ki kellett üríteni az ausztrál sportolók szállását a Rio de Janeiró-i olimpiai faluban. Senkinek nem esett bántódása, és komoly anyagi kár sem történt.

Tovább »

Igazi nyári napunk lesz

ma, 10:25

Sok napsütésre számíthatunk a hétvégén igazi strandidővel!

Tovább »

Megfelelt az OTP az Európai Bankhatóság stressztesztjén

ma, 09:37

Az Európai Bankhatóság (EBA) által végzett banki stresszteszt eredményei alapján az OTP Bank elsődleges alapvető tőkemegfelelési mutatója (CET1) 2018 végén az alappálya mentén 14,6 százalék lenne, míg a stressz-szcenárió esetén 9,2 százalék, szemben a 2015. év végi, az irányadó európai rendelet átmeneti rendelkezéseit nem tartalmazó 12,9 százalékos CET1 értékével.

Tovább »

A vonat nem vár!

ma, 09:30

Állatkertünkben minden nap aranyos látványossággal szolgálunk a látogatóinknak, például a „tengerimalac-vonat” minden nap 10.30 és 17.30 órakor menetrend szerint közlekedik.

Tovább »

08.12-14. Barokk esküvő

ma, 09:17

A barokk vőlegény és menyasszony több ezer ember előtt fogad egymásnak örök hűséget Győrben. Hagyományőrző vásárosok, korhű programok és az elmaradhatatlan tradicionális esküvői ceremónia koronázza meg a nyári barokk hétvégét. Az országban egyedülálló látványosságot kínál a Barokk Varázsa rendezvénysorozat, ahol a történelmi Belváros épületei valóságos díszletet nyújtanak a jelmezesek színes kavalkádjának. Az esti programok mellett napközben koncertek, vásári komédiák, előadások kínálnak jó szórakozást minden érdeklődőnek, melyek a Barokk Esküvő színpompás ceremóniájában csúcsosodnak ki.

Tovább »

Rio 2016 - Útnak indult a legnagyobb magyar küldöttség

ma, 09:01

Rengeteg szurkoló, családtag, és hatalmas médiaérdeklődés mellett elindult Rióba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára.

Tovább »

Változnak az ekáer szabályai

ma, 08:58

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai hétfőtől: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáer-számot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot szabhat ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Tovább »

A forintot 70 éve vezették be

ma, 07:29

Hetven éve, 1946. augusztus 1-jén vezették be Magyarországon a hiperinfláció felszámolása érdekében az új fizetőeszközt, a forintot.

Tovább »

Rio 2016 - Egyetlen orosz súlyemelő sem indulhat az olimpián

2016. július 29. 20:03

Egyetlen orosz súlyemelő sem vehet részt a riói olimpián a sportági világszövetség (IWF) pénteki elnökségi döntése nyomán.

Tovább »

Életét vesztette több török katona kurd fegyveresek támadásában

2016. július 29. 19:41

Életét vesztette öt török katona, nyolc másik pedig megsebesült kurd fegyveresek támadása következtében az ország délkeleti részén fekvő Cukurca körzetében pénteken - közölték biztonsági források.

Tovább »

Hatszáznyolcvanmillió forintot ad a kormány kéményseprő-ipari munkák ellátására

2016. július 29. 19:22

Hatszáznyolcvanmillió forintot ad a kormány kéményseprő-ipari munkák ellátására az önkormányzatoknak - derül ki a Magyar Közlöny pénteki számában megjelent kormányhatározatból.

Tovább »

Rendőri védelmet kapott Migaloo, a híres albínó bálna

2016. július 29. 18:56

Rendőri védelmet kapott Ausztráliában a tolakodó turistahajók miatt Migaloo, a híres albínó bálna, amely - mint minden évben 1991 óta - idén is feltűnt az antarktiszi vizekről a melegebb északi vizek felé vonuló hosszúszárnyú bálnák közt.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×