Környezetvédelmi rehabilitáció a GDF SUEZ Győri Üzemegységének területén

ma, 18:24

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Győrben, a Puskás Tivadar utca 37. szám alatti üzemegységének területén.

Tovább »

Majdnem kilakoltatták káros szenvedélye miatt

ma, 18:03

Mégsem kell kiköltöznie bérelt lakásából Németország egyik leghíresebb dohányosának, akinek azért mondtak fel, mert az otthonából kiszivárgó cigarettafüst és a dohánybűz állítólag zavarta a szomszédait.

Tovább »

Gyanús csomag miatt vizsgálódtak Budapesten

ma, 17:46

Megnyitották a fővárosban a Hungária körutat, amelyet korábban mindkét irányban lezártak a Hős utcánál egy gyanús csomag miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán csütörtökön.

Tovább »

Olimpia 2024 - Róma visszavonja a pályázatát

ma, 17:38

Róma visszavonja pályázatát a 2024-es olimpia megrendezésére, így Budapest mellett már csak Los Angeles és Párizs maradt versenyben.

Tovább »

Véradások a megyében

ma, 17:15

Ez a győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt területi szervezeteinek jövő heti programja.

Tovább »

A Stuttgarti Operaházat választotta az év legjobbjának az Opernwelt

ma, 16:07

A Stuttgarti Operaházat választotta az év legjobbjának az Opernwelt című német szaklap által felkért 50 európai és amerikai kritikus. Az intézmény hatodszorra érdemelte ki a kitüntető címet.

Tovább »

Együttműködés a foglalkoztatásért

ma, 15:40

A „Helyi foglalkoztatási együttműködések a győri járásban” című projekt kettős célt szolgál: egyrészt segíteni kívánja azokat, akik valamilyen nehézséggel küzdenek a munkavállalás terén, másrészt pedig csökkenteni a munkaerő-hiányt, ezzel is kiszolgálni a gazdasági szereplők igényeit.

Tovább »

Ma van a kávé világnapja!

ma, 15:34

A nyolcvanas években Japánból indult el a kezdeményezés, hogy minden év szeptember 29-én megünnepeljük a kávét, a kávékultúrát, 2009 óta pedig immár hivatalosan is megtartják a kávé világnapját.

Tovább »

Babahordozóval ingyenes a buszozás!

ma, 14:19

2016. október 14-én és 15-én a Győri Babahordozó Napok keretén belül, a kisbabájukat magukon hordozóeszközben szállító szülők Győr helyi autóbuszain díjmentesen utazhatnak.

Tovább »

Súlyos baleset történt az M1-es autópályán! - fotókkal

ma, 13:10

Egy kamion és egy kisbusz ütközött a Budapest felé vezető oldalon, a bőnyi lehajtó közelében.

 

Tovább »

Ügyeletet tartanak a kormányablakok a népszavazás hétvégéjén

ma, 12:59

Október 1-jén és 2-án országosan valamennyi kormányablakban és okmányirodában intézhető lesz az ideiglenes személyazonosító igazolvány kiállítása és a lakcímigazolvány pótlása. Az ügyeleti félfogadás alatt kizárólag ezek az ügyek intézhetők az ügyfélszolgálatokon.

Tovább »

A baj megelőzhető

ma, 12:24

Bár egyre több otthonban kezdenek el fűteni, még nem késő a hűvösebb idő beköszönte és a fűtési szezon hivatalos indulása előtt szakemberrel ellenőriztetni a tüzelő-fűtőberendezéseket és az égéstermék-elvezető rendszereket.

Tovább »

Idénymunkások szabályos és egyszerű foglalkoztatása

ma, 12:18

Az őszi betakarítások idején a gazdálkodóknak több munkaerőre van szükségük, mint máskor. A legjobb megoldás az átmeneti létszámnövelésre az úgynevezett egyszerűsített foglalkoztatás, amely az idénymunkások alkalmazásának legcélszerűbb módja.

Tovább »

Bombát találtak Budapesten

ma, 11:54

Feltehetően világháborús robbanószerkezetet, egy FAB-50-es bombát találtak a főváros XV. kerületében, a Rákos út egyik kertes házának átépítésekor - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje csütörtök reggel az MTI-vel. Ötszáz lakóházat ürítenek ki.

Tovább »

10.02.-10.05. Bibliai sorozat

ma, 11:43

A megmentő közel jött címmel bibliai sorozatot tartanak október 2. és 5. között a Kossuth utcai Reformtus templomban. Az előadásokat Végh Tamás nyugalmazott lelkipásztor tartja.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×