Pontosztozkodás

ma, 20:32

3-3-as döntetlent játszott egymással a Győri ETO FC és a Budapest Honvéd együttese a Ligakupa D csoportjának első fordulójában.

Tovább »

Ébredezik az ELTE: fegyelmi vizsgálat a nemi erőszak ügyében

ma, 19:03

Több ember ellen is fegyelmi eljárást indított az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) a tanító- és óvóképző kar fonyódligeti gólyatáborában történtek miatt, és felfüggesztette két kar hallgatói önkormányzata elnökségének tevékenységét.

Tovább »

Kiütéssel kezdtek

ma, 14:01

Kiütéses győzelemmel kezdte a szezont a Rába ETO FC futsalcsapata. A zöld-fehérek az NB1 2. fordulójában 8-1-re verték a Szegedet és rögtön a tabella élére ugrottak.

Tovább »

350 ezren kérelmezték eddig a kölcsönt

ma, 12:32

Eddig összesen 350 ezren igényelték a diákhitelt, a Diákhitel Központ arra számít, hogy az igénylők száma a mostani tanévben is az előző esztendők arányainak megfelelően alakul.

Tovább »

Kolozsváry-emlékév: Tanár úr, gyűjtse a saját korát!

ma, 12:06

Fizika tanár, politikus, műgyűjtő, múzeumalapító. Kolozsváry Ernő, a rendszerváltás utáni első szabadon választott győri polgármester  ebben az évben lenne 80 éves. Ezen kívül idén van a halálának 15. évfordulója, valamint az általa alapított Rómer Múzeum is a 20. évébe lépett. E hármas emlékév kapcsán lányával, Kolozsváry Mariann művészettörténésszel beszélgettünk.

Tovább »

Groteszk Bolero születőben

ma, 11:42

Lukács András koreográfus az etalonoktól eltérve, egészen különleges művet alkot Győrben.

Tovább »

Gyalogost gázoltak Győrben.

ma, 10:21

Hajnali 5 óra 45 perckor a Szent Imre úton közlekedési baleset történt.

Tovább »

Őrjöngött a nő

ma, 09:37

A mosonmagyaróvári rendőrök fékezték meg az őrjöngő nőt.

Tovább »

Külföldre megy dolgozni? Akkor ezt olvassa el

ma, 09:01

A Nyugat-dunántúli régióban leggyakrabban azért kap „piros lámpát” a magánszemély az orvosnál, gyógyszertárban, mert elfelejtette bejelenteni külföldi munkavállalását az egészségpénztárnál.

 

Tovább »

Szerdáig lehet nevezni az országos focitorna győri selejtezőjére!

ma, 08:30

Nevezz a KKV Foci Liga országos műfüves kispályás torna őszi selejtezőjére Győrbe! Részletek és nevezés a www.kkvfociliga.hu oldalon.

Tovább »

Az FBI is keresi a hackert, aki a meztelen sztárfotókat lopott

ma, 07:05

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is bekacsolódott hétfőn annak a hackernek a keresésébe, aki feltehetőleg az Apple internetes tároló-szolgáltatása, az iCloud feltörésével világszerte ismert női sztárok meztelen fotóit töltötte fel a világhálóra.

Tovább »

Sir Paul McCartney is maradásra biztatja a skótokat


2014. szeptember 01. 19:03

Sir Paul McCartney is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amellyel a szórakoztatóipar, a sport és a tudomány legnagyobb nevei igyekeznek rávenni a skótokat arra, hogy a szeptemberi népszavazáson voksoljanak Skócia függetlenné válása ellen.

Tovább »

Tusk és Mogherini mellett döntött az Európai Tanács

2014. szeptember 01. 18:51

Donald Tusk lengyel kormányfőt választották meg az Európai Tanács elnökének, Federica Mogherini olasz külügyminisztert pedig az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének az EU-tagállamok vezetői szombaton Brüsszelben tartott rendkívüli tanácskozásukon - jelentette be Herman Van Rompuy, az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács leköszönő elnöke a Twitteren.

Tovább »

Arab-magyar gazdasági kapcsolatok

2014. szeptember 01. 15:49

A dinamikusan fejlődő kereskedelmi kapcsolatokról és a közel-keleti helyzetről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Atef Taravneh jordán képviselőházi elnökkel Budapesten, az Országházban - tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t hétfőn.

Tovább »

Figyelmesebbek a szülők és a gyerekek, ha rendőrt látnak

2014. szeptember 01. 15:12

A gyerekekből lesznek a jövő sofőrjei, fontos, hogy időben megismertessük velük a helyes közlekedés fontosságát. Gerendai Sándorné rendőr őrnagy elmondta, szeptember elsejével sok fontos tennivalójuk akad.

Tovább »

1 2 3 4 5