Rengeteg szeretetet kaptak a győri kézilabdás lányok! – sok-sok fotóval

ma, 21:36

A szurkolókkal közös évadbúcsúztatót tartott ma kora este a Győri Audi ETO KC az Audi Aréna Győr előtti területen. Sokan gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljenek a játékosokkal és elárasszák őket talán még egy kicsit több szeretettel, mint amit szezon közben kaptak.

 

Tovább »

Oxigénpalackokat lopnak az Everesten

ma, 19:52

A dolog aggasztja a hegymászókat és a serpákat is, hiszen mindenki csak annyi oxigént és vizet visz magával, amire feltétlenül szüksége van - ha ellopják, az a hegymászók életébe kerülhet.

Tovább »

Egy nevelőnő, aki nem pálcával jár

ma, 19:52

Szigorú tekintet, nyakig begombolt ing, fenyítő pálca, rideg környezet és a kimért szavak –ez az, ami legtöbbünknek a képzeletében él, ha a nevelőnőt emlegetjük. Győrben megtaláltuk ennek jó példáját, azaz teljes ellentétét.

Tovább »

Ennyit költenek a szülők gyereknapi meglepetésre

ma, 18:36

Tíz magyar családból kilencben ünneplik a gyereknapot május utolsó vasárnapján, a szülők átlagosan 2-5 ezer forintot költenek gyereknapi meglepetésre

Tovább »

A 2018-as költségvetés a munkából élőkről, a családokról és a biztonságról szól

ma, 18:06

„A jövő évi költségvetés minden magyar ember számára megteremti a lehetőségét annak, hogy ismét léphessen egyet előre a saját életében. A 2018-as költségvetés a munkából élőkről, a családokról, a biztonságról szól” – mondta el hetilapunknak Kara Ákos és Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselő, miután lezajlott a parlamenti vita és rövidesen szavaznak a képviselők.

Tovább »

Zacher Gábor: merjünk nemet mondani!

ma, 17:58

Hárombetűs magyar szó a kulcs: NEM!
Zacher Gábor toxikológus már nem csupán vendég Győrben, rendszeresen neveli a város lakosságát, anélkül, hogy ezt észrevennénk, mi több, élvezet hallgatni minden mondatát, mert hiteles.

 

Tovább »

Sokan meghaltak és eltűntek

ma, 17:43

Árvizek és földcsuszamlások pusztítanak Srí Lankán.

Tovább »

Kihasználjuk a spárgaszezont

ma, 16:54

A zöldségek királyának, a királyok zöldségének tartják a spárgát, melynek szezonja rövidke, április végétől júniusig tart csupán. Érdemes tehát kihasználni ezeket a hónapokat, s minél többet az asztalra tenni a fehér, zöld, lila spárgával készült ételekből. Nagy Eszter Creative Chef ezen a héten dr. Pottyondy Ákossal, a Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertjének vezetőjével mutat variációkat a kedvelt zöldségre.

Tovább »

Térségünkben lesz a legmelegebb

ma, 16:53

Kellemes kiránduló idő lesz a hétvégén, néhol gomolyfelhők zavarhatják a napsütést.

Tovább »

Jövőre nem lesz káromkodás! – évadot zárt a győri színház

ma, 15:56

Pénteken délután tartotta évadzáró ülését a Győri Nemzeti Színház társulata, melyen Forgács Péter igazgató elárulta, kik kerültek az örökös tagok sorába, illetve átadták a Kisfaludy-ösztöndíjakat is.

Tovább »

Michelisz volt a leggyorsabb a „Zöldpokolban”

ma, 15:39

Négy magyar autóversenyzőért is szoríthatunk a legendás pályán.

Tovább »

Nyolcvan civil halt meg a nemzetközi koalíció légicsapásaiban

ma, 15:17

A támadás Deir-ez-Zór tartomány keleti részén, az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista terrorszervezet ellenőrzése alatt álló kelet-szíriai városban, Majadínban történt.

Tovább »

Megnyerő hűsítő!

ma, 15:09

Indul a Győr+ Média és a Somogyi Elektronic Kft. közös nyereményjátéka!

Tovább »

Holnap indul útjára az EYOF-láng! - a fáklyafutás programjai

ma, 15:01

A nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángját szerdán, ünnepélyes keretek között helyezték el a győri Városháza előtt. Az egész országot érintő fáklyafutás pedig szombaton indul, ahová ismét várják az érdeklődőket.

Tovább »

Gyermeknapi programok Győrben

ma, 14:48

Május 26-a nemzetközi Gyermeknap, ebből az alkalomból Győrben is rengeteg program közül válogathatnak a kicsik és a nagyobb gyerekek. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a magának valót ezen a hétvégén.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×