Közösségi élmény, segítség és elhivatottság: édesanyaként az EYOF-on!

ma, 14:20

Rengetegen döntöttek úgy, hogy önkéntesen segítik a győri EYOF-ot, minden korosztály képviselteti magát. Venesz Klaudia két gyermekes családanyaként vállalta, hogy szabadidejét az eseménynek szenteli.

Tovább »

Óvatosan a szőlőszemekkel!

ma, 14:00

Nem árt odafigyelnünk, ha gyümölcsöt adunk a gyerekünknek! Az már természetes, hogy amelyikben nagyobb mag van, abból kivesszük, meg ne fulladjon benne a csöppség. Ám újdonság lehet, hogy az ártatlannak tűnő, finom szőlőszemekkel is elővigyázatosnak kell lennünk.

Tovább »

Ha most indul útnak, érdemes tudnia!

ma, 13:52

A hétvégére, vagy szabadságra autóval indulók érdemes tudnia a következőket.

Tovább »

Kampány indult a dízel ellen a Volkswagen vezérigazgatója szerint

ma, 13:38

A dízelmotorok kitiltásának és károsanyag-kibocsátásának napirenden tartása a közbeszédben a dízeljárművek ellen indított kampány része - jelentette ki Matthias Müller, a Volkswagen AG vezérigazgatója a Neue Züricher Zeitung lapnak adott interjúban.

Tovább »

Elkészült a város első zöld körforgalma az új arculattal

ma, 13:36

Újabb körforgalom szépült meg Győrben: elkészült a Radnóti–Erkel–Kiss–Stromfeld – utcák kereszteződésében lévő forgalomterelő sziget fejlesztése. A beruházás érdekessége, hogy a növényvilág megújításán túl Győr nevezetességeinek kicsinyített másai is láthatóak a körforgalomban, igazodva a város új arculatához.

Tovább »

Egy csónakban evezünk!

ma, 13:14

A győri belvárosi üzletek az EYOF idején számos kedvezménnyel várják a vásárlókat!

Tovább »

Borsos Miklós gyűjteményes kiállítása a Várkert Bazárban

ma, 12:39

A győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum együttműködésével létrejött tárlat Borsos Miklós (1906–1990) legjelentősebb alkotásain keresztül mutatja be a 20. századi magyar képzőművészet meghatározó szobrászának változatos műfajokban és anyagokban kibontakozó munkásságát.

Tovább »

Vajda Patrik megsérült

ma, 12:12

Az ETO focicsapatához nyáron igazolt belső védő, Vajda Patrik homlokcsonttörést szenvedett a Spartak Trnava elleni felkészülési mérkőzés 89. percében, amikor összefejelt egy hazai játékossal.

Tovább »

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítése vasárnap hajnalban

ma, 11:39

Az adatbázis karbantartása és rendszerfejlesztés miatt vasárnap hajnali 1 és 2 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken az MTI-t.

Tovább »

EYOF - A vasárnapi nyitóünnepséggel megkezdődik a sportfesztivál

ma, 11:34

Vasárnap a nyitóünnepséggel megkezdődik Győrben az első magyarországi olimpiai rendezvény, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF).

Tovább »

Vizet osztanak a vasútállomásokon

ma, 11:21

A hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon, így Győrben is, ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START.

Tovább »

Az állatkert is különleges programokkal vár az EYOF idején

ma, 11:05

A győri állatkert is izgalmas és látványos programokkal készül az EYOF-ra. Július 22-től 30-ig mindennap a népmesékből ismert állatokat, és az erre épülő népi kultúrát mutatják be.

Tovább »

Egy gida életét mentette meg a kutya – videó

ma, 10:55

Storm, a bátor négylábú épp sétálni volt a gazdájával a parton, mikor meglátta a vízben fuldokló kisállatot – egy percig sem hezitált.

Tovább »

EYOF - A legmagasabb minősítést kapta a győri atlétikai pálya

ma, 10:08

A legmagasabb minősítésű küzdőtéren versenyeznek majd hétfőtől a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) rajthoz álló fiatal atléták.

Tovább »

Már működik a különleges úszó szökőkút a Radó-sziget csúcsánál

ma, 09:56

Újabb látványos attrakcióval gazdagodott Győr, mégpedig a Rába és a Mosoni-Duna találkozásánál elhelyezett különleges, úszó szökőkúttal – jelentette be közös sajtótájékoztatón Borkai Zsolt polgármester, Fekete Dávid alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője, és Radnóti Ákos városüzemeltetésért is felelős alpolgármester.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×