Győzelemmel kezdtek

ma, 21:25

Győzelemmel kezdte meg a bajnoki szezont az ETO FC Győr.

Tovább »

Hamarosan táncdalfesztivál a Tópartyn - FOTÓK

ma, 18:26

Hamarosan színpadra lép Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház művésze, Zalatnay Sarolta, Koós János és Aradszky László.

Tovább »

Nébih: filteres gyógyteát vontak ki a forgalomból

ma, 16:55

Magas szennatartalom miatt filteres gyógyteát vontak ki a kereskedelmi forgalomból tizenöt európai uniós tagállamban, köztük Magyarországon is - tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szombaton az MTI-t.

Tovább »

Tiltakozik a Jobbik a Zalába tervezett befogadóállomás ellen

ma, 16:52

Tiltakozik a Jobbik a Zala megyei Sormás határába tervezett ideiglenes befogadóállomás létesítése ellen - közölte a párt nagykanizsai szervezetének alelnöke szombaton. Cseresnyés Péter, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője még tájékozódik a döntésről.

Tovább »

Gázföccs a Győr+ Televízióban is

ma, 14:19

A Győr Plusz Televízió új autós műsora, a Gázfröccs második adásában is változatos témákat járt körbe. Továbbra sem a mindent komolyan vevő szakértő, sokkal inkább az autókedvelő szemével. A két szerkesztő és az operatőr próbált igazságot tenni az elektromos, -és benzines gokartok rajongói közötti vitában, majd tesztelt egy Renault Kadjart, és megtapasztalta milyen a 160km-es menetszél az Audi szélcsatornájában.

Tovább »

FRISS Index:Mit visznek Győrne az Apáczaitól?

ma, 14:17

Lehet, hogy a Győrben működő Apáczai Csere János Karból ebben az esetben "csak a pedagógusképzéssel foglalkozó intézetek csatlakoznának a Széchenyi Egyetemhez, a turizmus intézet beilleszthető lenne a soproni központú NYME profiljába, ami fontos lenne az idegenforgalomban erős Sopron városának is." - írja a felsőoktatási ügykben jól értesült index.hu.

Tovább »

Elhunyt Sinkó László Kossuth-díjas színész

ma, 12:22

Hetvenöt éves korában elhunyt Sinkó László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész, a Nemzet Művésze - tudatta a Nemzeti Színház szombaton az MTI-vel.

Tovább »

Ismét járható az M7-es autópálya zalai szakasza

ma, 12:21

Ismét járható az M7-es autópálya zalai szakasza, ahol két autó ütközése miatt a Budapest felé vezető oldalt teljes szélességében le kellett zárni szombat délelőtt.

Tovább »

Torlódás a röszkei autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán

ma, 10:42

A Nyugat-Európából szabadságra induló és a visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán szombat délelőtt, a rendőrök Tompa felé terelik a kilépőforgalmat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Tovább »

Lezárták az M7-es autópályát Zalában baleset miatt

ma, 10:39

Három autó összeütközött az M7-es autópályán, Becsehely közelében szombat délelőtt, ezért a Budapest felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Tovább »

Orvosa szerint Hillary Clinton meggyógyult és 'alkalmas a szolgálatra'

ma, 10:37

Személyi orvosa szerint Hillary Clinton egészséges, "alkalmas (az elnöki) szolgáltra", és nincsenek visszamaradt következményei a 2012-ben, a külügyminisztersége alatt elszenvedett agyrázkódásának.

Tovább »

Pátkai Rozina Quintet

ma, 10:36

Pátkai Rozina Quintet lép fel augusztus 7-én 19.30 órai kezdettel a Pannonhalmi Apátsági Viator Étterem és Borbár kóstolóteraszán.

 

Tovább »

Fának ütközött egy autó Sopronban, a sofőr meghalt

ma, 10:35

Életét vesztette egy ember, amikor gépkocsijával fának ütközött szombat hajnalban Sopronban - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Tovább »

Megnövekedett a járműforgalom útfelújítás miatt az M1-esen

ma, 10:33

Megnövekedett a járműforgalom útfelújítás miatt az M1-esen

Tovább »

Közlekedési veszélyek - Hőségben autónk katlanná válik

ma, 10:31

Bár ezen a héten a kánikula, sokak örömére, szabadságra ment, lesz még hőség augusztusban, amikor újra sokan útra kelnek, hogy a Balatonon és a közeli tengerek mellett, Olaszországban, Horvátországban pihenjék ki a munka fáradalmait. Nem csak a nyaralás tartogat veszélyeket, hanem az úti célig eljutás, a közlekedés is.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×