Naprendszerünk és a csillagos ég

ma, 17:20

Naprendszerünk és a csillagos ég címmel Pete Gábor amatőr csillagász előadására várják az érdeklődőket december 4-én 17 órai kezdettel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében. Az előadás ingyenes.

Tovább »

„Kéne egy kis hogyishíjják” - Hangraforgó klub

ma, 15:59

„Kéne egy kis hogyishíjják” címmel humoros, ironikus, pajzán versek estjére várják az érdeklődőket december 5-én 17 órakor, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubjába.

Tovább »

Ősvárosok az idő mélyén - előadás

ma, 15:42

Ősvárosok az idő mélyén – A pilisi Budavár titkai címmel Szántai Lajos előadására várják az érdeklődőket december 4-én 17 órakor a Zichy-palotában.

 

 

Tovább »

Esélyt adnak a kultúrához

ma, 15:16

Harmadik kiállítását nyitotta meg az Esély Közhasznú Nonprofit Kft. galériája.

Tovább »

Összecsaptak az újborok Pannonhalmán

ma, 15:06

Magyarországon a Szent Márton napi hagyományok több évszázados múltra tekintenek vissza, ezt az értéket gazdagítja immár ötödik éve a Pannonhalmi Szent Márton Borrend újbor versenye, melyet idén november 23-án tartott a társaság a település művelődési házában. A verseny legfontosabb célja az, hogy bemutassa a térség kiemelkedő, olykor rejtett minőségű borait és borászait.

Tovább »

Tájékoztató a rendelésekről

ma, 13:47

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a felújított és bővített Kálóczy téri orvosi rendelőben praktizáló orvosok az alábbiak szerint kezdik meg rendeléseiket:

Tovább »

Fenyőfa a rászorulóknak

ma, 13:10

„Nincs karácsony fenyő nélkül!” – elnevezéssel indított kezdeményezést Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő tavaly, s a jótékonysági akció idén is folytatódik, ezúttal Borsi Róbert önkormányzati képviselő is az ügy mellé állt.

Tovább »

HOBO és Bandája koncert

ma, 12:30

Győr, december 6., Bridge Hallgatói Klub

Tovább »

Kukába dobta a kerékbilincset és a büntetőcédulát

ma, 12:22

Egy győri férfi még októberben a Belvárosban szabálytalankodott, a Közterület Felügyelet szerződéses munkatársaitól tilosban parkolás miatt kapott kerékbilincset autójára.

Tovább »

A dolgozók alacsony bére miatt felfüggesztették egy magyar cég tevékenységét Franciaországban

ma, 11:38

Felfüggesztette a magyar OLP-TECH Szerelőipari és Szolgáltató Kft. tevékenységét a dél-franciaországi Aquitaine prefektusa, mert 31 magyar munkavállalóját elfogadhatatlan feltételekkel foglalkoztatta a Bordeaux városától 20 kilométerre északra található Arsac napelem parkjának kivitelezésén - adta hírül szerdán honlapján a Le Figaro című napilap.

Tovább »

Marcalvárosi ünnepváró családi délután

ma, 11:19

Marcalvárosi ünnepváró családi délutánra várják a kicsiket és nagyokat december 6-án 15:30 órától a Kovács Margit Általános Iskolában. Színes, ünnepre hangoló programok, játszóház, színházi előadás, mézeskalács készítés teszi élménydússá a délutánt.

Tovább »

A Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást

ma, 11:13

A Magyar Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást, amely digitális pénztárcává alakítja a mobiltelefont - jelentette be Christopher Mattheisen, a mobilszolgáltató társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Tovább »

Janus harmadik arca - irodalmi est

ma, 09:47

Janus harmadik arca címmel, Orbán János Dénes és Szőcs Géza irodalmi estjének ad otthont a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér, november 28-án 17:30 órakor.

 

Tovább »

Veszélyes anyagot találtak egy Magyarországon is forgalmazott bébiételben

ma, 07:28

Az érintett terméket a fogyasztók a vásárlás helyére visszavihetik

 

Tovább »

Pénteken nyit a karácsonyi postahivatal Ausztriában

ma, 07:22

Gyerekek ezrei küldik leveleiket a Jézuskának címezve

 

Tovább »

1 2 3 4 5