Baleset a Rábaringen, ketten megsérültek

ma, 19:01

Baleset történt az écsi Rábaringen. Ketten súlyosan megsérültek.

Tovább »

A győri egyetemisták már megérkeztek a londoni versenyre

ma, 18:54

A győri Széchenyi István Egyetem SZEnergy csapata teljes felszereléssel sikeresen megérkezett a londoni Queen Elizabeth parkba a hétvégi Shell Eco-marathon Europe üzemanyag-hatékonysági megmérettetésre.

Tovább »

Kilenc díjat nyert a demenciakutatást segítő játék

ma, 18:33

Kilenc díjat nyert a Sea Hero Quest elnevezésű, demenciakutatást segítő mobiljáték a Cannes-i Nemzetközi Kreativitási Fesztiválon (Cannes Lions International Festival of Creativity).

Tovább »

Új fiúk az ETO-nál: cél az NBII

ma, 17:25

Hét új játékossal kezdi meg felkészülését az ETO FC Győr a következő szezonra. Az érkezők egytől-egyig NBI és NBII-es rutinnal rendelkező játékosok, akik közül többen utánpótlás válogatottakban is szerepeltek.

Tovább »

07.07. „Az alkotás varázsa”

ma, 16:43

Szabó Istvánné rábaszentmiklósi alkotó, textilszobrász alkotásaival és Szabó Anikó bodonhelyi alkotó festményeivel és rajzaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők július 7-én 17 órakor kezdődő kiállításon.

Tovább »

Halálra késeltek egy férfit

ma, 16:42

A halálos szúrás Debrencenben történt, amelyben egy helyi férfi az életét vesztette. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet.

Tovább »

Agrárkamara: július 15-re módosult a tagdíjbevallási határidő

ma, 16:25

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) meghosszabbította az idei tagdíjbevallás határidejét, június 30-ról július 15-re - közölte a NAK az MTI-vel kedden.

Tovább »

˝London bejelentése nélkül nem fogjuk elkezdeni a kilépésről szóló tárgyalásokat˝

ma, 16:13

Nagy-Britannia kilépési szándékának bejelentése nélkül nem fogjuk megkezdeni az "elválási folyamatról" vagy a jövőbeli kapcsolatainkról szóló tárgyalásokat - jelentette ki kedden Brüsszelben Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke az állam-, illetve kormányfőket tömörítő testület ülését megelőzően.

Tovább »

07.01. Győr 7 csodája by night

ma, 15:46

Július 1-én 20 órakor, a Városházától induló különleges esti séta során, megismerhetik az érdeklődők Győr csodáit.

Tovább »

Bemutatták a Székelyföld története című könyvet

ma, 15:28

A hiánypótló háromkötetes monográfiát kedden mutatták be Budapesten.

Tovább »

EURO-2016 - Lemondott az angol szövetségi kapitány

ma, 15:02

Lemondott posztjáról Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata 2-1-re kikapott Izlandtól a franciaországi Európa-bajnokság hétfő esti nyolcaddöntőjében.

Tovább »

Varga: nem volt hatással a magyar állampapírokra a Brexit

ma, 14:33

Nem volt hatással a magyar állampapírokra a Brexit, kiugróan magas érdeklődés jellemezte a keddi 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukciót - nyilatkozta a nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Tovább »

07.03. Kari Vuola koncert a Szentlélekben

ma, 14:30

A legismertebb finn orgonista Kari Vuola koncertje lesz július 3-án 18 órakor a Szentlélek-templomban. A művész, J. S. Bach és az idén évfordulós Max Reger műveiből állította össze repertoárját.

Tovább »

Pozitívra javította a magyar bankrendszer kilátását a Moody's

ma, 13:41

Pozitívra javította a magyar bankrendszer kilátását kedden a Moody's Investors Service azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy a javuló működési környezet valószínűleg jót tesz a bankok eszközminőségének és tőkehelyzetének, és a szektor ismét nyereségessé válhat.

 

Tovább »

EURO-2016 - Kiváló magyar helyezés az EB-n!

ma, 13:41

A magyar válogatott a tizenharmadik helyen végzett a huszonnégy csapatos Európa-bajnokságon, és 1972 óta nem szerzett ilyen jó pozíciót világversenyen.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×