Horoszkóp (november 30-december 6.)

ma, 16:45

Szakács Anna asztrológus előrejelzése.

Tovább »

Presztízs TOP 100: biztos lábakon áll a megye gazdasága

ma, 16:29

Az idén hetedik alkalommal jelent meg a Presztízs TOP 100 kiadvány a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Lapcom Kft. gondozásában, a NAV közreműködésével. A kiadványt sajtótájékoztatón mutatták be, ahol elhangzott, jelentősen, 20,7 százalékkal bővült a Győr-Moson-Sopron megyei vállalkozások nettó árbevétele a 2014-es évben.

Tovább »

Parkolási lehetőségek az adventi időszakban

ma, 16:23

Az adventi időszakban a Belváros látogatottsága megsokszorozódik, aminek következtében egyre nehezebb az autósoknak szabad helyet találni a felszíni parkolóhelyeken. Az alábbiakban a Belvárosba gépkocsival látogatóknak szeretnénk hasznos információkat adni a megfelelő parkolóhely előzetes kiválasztásában, hogy az ünnepi készülődés ne a parkolási gondokról szóljon.

Tovább »

Európa Nap a KZs-ban

ma, 15:49

A Kossuth Zsuzsanna Leánykollégium tanulói harmadszor vettek részt a Magyarországi Europe Direct Információs Hálózat, az Informatikai és Könyvtári Szövetség, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája által szervezett 4 FOR EUROPE című európai uniós témájú, középiskolásoknak szóló versenyen.

Tovább »

Megnyílt az adventi jótékonysági faház

ma, 14:47

A hagyományoknak megfelelően, az idén is várja a jótékony győrieket a város faháza…

Tovább »

Adventi nyitva tartás a belvárosi üzletekben

ma, 14:22

Hosszabbított nyitva tartással várják a győrieket a belvárosi üzletek az adventi időszakban. További jó hír, hogy a Dunakapu téri mélygarázsban kedvezményesen lehet parkolni a következő hetekben.

Tovább »

Csók 150

ma, 14:15

A Csók István születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett vándorkiállítás a festőművész gazdag életpályáját eleveníti fel archív fotográfiák és festményreprodukciók segítségével. A győri tárlat csütörtöktől látható az Esterházy-palotában.

Tovább »

A balettművészeket díjazták - interjúk

ma, 14:03

Múlt pénteken a szakma, szombaton pedig a nagyközönség előtt mutatta be Egyensúly című előadását a Győri Balett, s mindkét estén díjátadóra is sor került. Az Audi Hungaria Motor Kft. által 2014-ben alapított „Minőségi Táncművészetért” díjat idén Gyurmánczi Diána magántáncos vehette át dr. Knáb Erzsébettől, a vállalat személyügyekért felelős ügyvezető igazgatójától. A Kardirex – Győri Balett Művészeti Díjat pedig Jekli Zoltán magántáncos kapta dr. Vasas István főigazgató főorvostól.

Tovább »

Idősek Sashegyen

ma, 13:35

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét programsorozatához, ennek keretében két alkalommal, összesen 79 szépkorú látogatta meg a GYHG – Győr-sashegyi Hulladékkezelő telepét.

Tovább »

Biztonságban advent idején is

ma, 13:11

Advent a karácsonyi felkészülés és a várakozás időszaka. Ilyenkor ráhangolódunk az ünnepekre és a karácsonyhoz közeledve, minden vasárnap eggyel több gyertyát gyújtunk meg az adventi koszorún.

Tovább »

Győri siker az Európai Olimpiai Bizottság ülésén

ma, 12:50

A szervezet prágai közgyűlésén a 2017-es győri rendezésű EYOF prezentációja elnyerte a tagállamok képviselőinek tetszését…

Tovább »

A Fűszerkert

ma, 12:27

A Fűszerkert című exkluzív kiadványt mutatta be Lévai Anikó, Várszegi Asztrik főapát és Gyurik Gábor séf a magyar gasztronómia egyik szentélyében, a pannonhalmi Viator étteremben.

Tovább »

Hogyan legyünk környezettudatosak karácsonykor is?

ma, 11:25

A Győr+ Média a környezettudatos gondolkodás és magatartás, a jövőbe mutató hulladékgazdálkodás és a „zöld” szemléletformálás jegyében hívta életre 2015-ben Kuka Berci figuráját. Az év során több esemény, úgy mint a Győrkőcfesztivál egyik kiemelkedő helyszíne, az Adyvárosi Tóparty fesztivál ökohelyszíne, valamint a Sashegyi Hulladékkezelő Központban megszervezett nyílt napok megvalósítása és sikeressége igazolták és támasztották alá létjogosultságát, és népszerűségét a lakosság körében.

Tovább »

Aranyanyu Díjat kapott a győri Rogus Piroska

ma, 11:16

A nők megbecsülésének ünnepén kilenc nő vette át a Richter Aranyanyu Díjat.

Tovább »

Jótékonysági gála a Yakuzában

ma, 11:08

Jótékonysági gálát tart december 5-én a Yakuza Fitness, melynek bevételével a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Intenzív Centrumát támogatják.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×