Gyermeknap a győri állatkertben

ma, 07:30

A gyermekeké lesz főszerep május 29-én a Xantus János Állatkertben. Erre az alkalomra egész napos tartalmas családi programmal készülnek, kicsiknek és nagyoknak.

Tovább »

Freddie még tovább édesítette a győri Édes Napokat

2016. május 27. 23:03

Pènteken este megnyitotta képzeletbeli kapuit a negyedik Győri Édes Napok csokoládé- és édességünnep. A finomságok mellett sokak nagy örömére a győri Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie is fellépett. Egész hétvégén várják az édesszájúakat.

Tovább »

Csúszik a bajnokavatás

2016. május 27. 21:45

A Rába ETO 7-5-re győzött a Veszprém ellen az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásában, de mivel a Dunaújváros is nyerni tudott a Berettyóújfalu otthonában, a bajnokavatásra még várni kell.

Tovább »

Lezuhant a szúnyogirtó kisrepülőgép Pinnyédnél - friss információk

2016. május 27. 20:11

A baleset Pinnyéd külterületén történt, péntek kora este. Szerencsére a pilóta túlélte a zuhanást, a tűzoltók és a mentők perceken belül a helyszínen voltak. A Győr-Szol Zrt. hivatalos közleményt adott ki a balesettel kapcsolatban.

Tovább »

Kisállatokat mentett a Moson Mentőcsapat – látványos fotókkal

2016. május 27. 18:48

Árvízhelyzetben kellett jól teljesítenie a Moson Mentőcsapatnak a péntek délután tartott gyakorlaton. Azt állatkertből például állatokat kellett megmenteniük, az árvízi kaput pedig búvárok vizsgálták.

Tovább »

Tilos lehet kerékpározás közben mobilozni Hollandiában

2016. május 27. 18:00

A holland kormány fontolóra vette, hogy megtiltja a mobiltelefon használatát a kerékpárral közlekedő hollandok millióinak, mert "a biciklipedál és a mobil veszélyes egyveleget" alkot.

Tovább »

Táplálkozási útmutatóját dedikálja szombaton Győrben Antal Emese

2016. május 27. 17:19

Míg a babák 2-3 éves koráig rengeteg könyv és cikk foglalkozik azzal, hogyan etessük a piciket, a nagyobbak szüleinek mindeddig nem készült táplálkozási útmutató magyar szakembertől. A Gyermek az asztalnál című kötetét Antal Emese május 28-án, szombaton 17 órától a Győr Plaza Libri könyvesboltjában dedikálja.

Tovább »

A hősök előtt hajtottak fejet Győrben - Fotókkal

2016. május 27. 16:50

„Napjainkban különös aktualitása van az ünnepnek, hiszen a Magyar Honvédség a déli határon teljesít szolgálatot, védi a magyar nemzetet és a keresztény Európát” - hangsúlyozta Fekete Dávid alpolgármester a magyar hősök emlékünnepe alkalmából tartott, ökumenikus istentisztelettel és koszorúzással egybekötött ünnepségen pénteken, a Radó-szigeten álló hősi emlékműnél.

Tovább »

Jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt.

2016. május 27. 16:34

Jó szezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), amely az idén 2,53 milliárd forintos árbevételt tervez a tavalyi 2,38 milliárd forint után - mondta Kollár József vezérigazgató a cég pénteki éves közgyűlését követő sajtótájékoztatón.

Tovább »

Velencei biennále - Megnyílt a magyar pavilon

2016. május 27. 15:40

A magyar pavilon idei kiállítása megmutatja, hogy a kultúra közvetlenül is tud segíteni ott, ahol épületek vagy emberek kihullottak a közösség tartószövetéből - emlékeztetett a 15. Velencei Építészeti Biennále aektivátorok - Helyi aktív építészet című magyar kiállításának megnyitóján az emberi erőforrások minisztere.

Tovább »

Nemzetközi gyakorlaton vettek részt magyar Gripenek

2016. május 27. 15:34

Véget ért a NATO Tiger Meet elnevezésű nemzetközi repülőharcászati gyakorlata Spanyolországban. A Magyar Honvédség öt Gripennel és ötven katonával vett részt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium pénteken az MTI-t.

Tovább »

Bébibumm a győri állatkertben

2016. május 27. 14:41

Májusban négy gyűrűsfarkú-, három mókus-, egy-egy csuklyás- és huszár- majmocska született a győri állatkertben.

Tovább »

Colin Firth is szerepelhet a tragikus sorsú orosz atom-tengeralattjáróról szóló filmben

2016. május 27. 14:20

Colin Firth Oscar-díjas brit színész jelenleg a EuropaCorp céggel folytat tárgyalásokat a tragikus sorsú Kurszk orosz atom-tengeralattjáróról szóló film főszerepének elvállalásáról.

Tovább »

Növekszik a migrációs nyomás a magyar-szerb határon

2016. május 27. 14:06

Folyamatos és növekvő migrációs nyomás érzékelhető a magyar-szerb határon - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Tovább »

Alig van munkanélküli a megyében

2016. május 27. 14:02

Nagyot esett a munkanélküliség áprilisban, Győr – Moson – Sopron megyében. A márciusi 2, 9 % - hoz képest az év negyedik hónapjában már csak 2, 1 % volt a munkanélküliségi mutató, ez több mint 1700 fős csökkenést jelent az állás nélkül lévők táborában.

Tovább »

1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×