Civil fórum a 2014-évi pályázatokról

ma, 08:46

 

A civil szervezetek személyesen tájékozódhatnak az önkormányzat által kiírt pályázati lehetőség részleteiről szerdán…

 

Tovább »

Teljesen elsüllyedt a dél-koreai hajó, több mint száz ember eltűnt

ma, 08:41

Több mint száz ember eltűnt Dél-Korea nyugati partjainál a szerdán léket kapott hajóról - közölte a Yonhap helyi hírügynökség.

Tovább »

A kínai nagy fal újabb szakaszaira bukkantak

ma, 08:21

Régészek a kínai nagy fal újabb darabjaira bukkantak a Ninghszia Huj Nemzetiségi Autonóm Régió északnyugati részén egy völgyben.

Tovább »

Újra van áram a Liszt Ferenc repülőtéren, a 2B terminálon

ma, 07:53

Sikerült kijavítani a hibát, így újra van áram a Liszt Ferenc repülőtéren, a 2B terminálon - közölte a Budapest Airport (BA) szóvivő-helyettese az MTI-vel.

Tovább »

Devizapiac - Erősödött a forint

ma, 07:35

Erősödött a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben kedd estéről szerda reggelre a bankközi devizapiacon.

Tovább »

Áramszünet van a Liszt Ferenc repülőtéren, a 2B terminálon

ma, 07:33

Áramszünet van a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján, ezért a teljes kapacitást át kellett tenni a 2A-ra - tájékoztatta Kurucz László, a Budapest Airport (BA) szóvivő-helyettese az MTI-t.

Tovább »

Két gazdátlan hátizsákot találtak a tavalyi bostoni merénylet színhelyén

ma, 07:16

Két gazdátlan hátizsákot talált a bostoni rendőrség kedden a Bostoni Maraton befutójánál épp egy éve elkövetett terrortámadás helyszínén, néhány órával azután, hogy a városban megemlékeztek a tavalyi merénylet áldozatairól.

Tovább »

Az ukrán erők ellenőrzik Kramatorszk repterét, nincs áldozat

ma, 06:50

Az ukrán erők kedden indított terrorellenes műveletük keretében visszaszerezték a kelet-ukrajnai Kramatorszk katonai repülőterének ellenőrzését és az akcióban foglyul ejtettek több oroszbarát szeparatistát - mondta el kedd éjjel az ukrán belügyminiszter egyik tanácsadója.

Tovább »

Emelkedett a benzin ára

ma, 06:36

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Tovább »

Gyere és játssz velünk a Barátság parkban!

2014. április 15. 16:17

Sikeres volt az elmúlt évben a „Gyere és játssz velünk a Barátság parkban” program. A városi családsegítő szolgálat gyermekjóléti központja, a városrész önkormányzati képviselője és a helyszínt biztosító Győr-Szol a csellengők felkarolására indított projekt folytatását szeretnék.

 

Tovább »

A győri Credo premierje

2014. április 15. 15:36

A legnagyobb külföldi gyártók mellett a 100 százalékban magyar tulajdonú Kravtex-Kühne Csoport is premierre készül az április 23-i BUSEXPO-ra. A győri Credo autóbuszgyár a kiállításon mutatja be először új, többfunkciós helyközi autóbuszát, a Credo Inovell 12 kétszárnyú, megnövelt szélességű utasajtóval rendelkező változatát, bizonyítva ezzel, hogy a magyar buszgyártásnak is helye van a szektorban.

Tovább »

Meghosszabbítanák a balatoni szezont

2014. április 15. 14:40

"Nyitott Balaton - vendégül látjuk az országot a Balatonnál" elnevezéssel akció indul a balatoni szezon meghosszabbítására, amelynek keretében május 1. és 11. között kedvezményes ajánlatok és programlehetőségek várják a régióba látogató vendégeket.

Tovább »

Bővítik Sanghaj repülőterét

2014. április 15. 14:11

Jelenlegi kapacitását csaknem megduplázva a világ legnagyobbjainak sorába emelkedhet az évtized végére a sanghaji Putung Nemzetközi Repülőtér - jelentette be a város repülőtéri hatósága.

Tovább »

1,6 milliárd forint az idei sertésprogram megvalósítására

2014. április 15. 13:47

Ebben az évben 1,6 milliárd forint áll rendelkezésre a sertésprogramra - közölte Horváth István, a program végrehajtásáért felelős miniszteri biztos kedden, Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tovább »

Rekordkorán lehet meggyet és cseresznyét szüretelni az idén

2014. április 15. 13:32

Az enyhe tél miatt egy hónappal korábban borultak virágba a gyümölcsfák, így az idén rekordkorán lehet majd meggyet és cseresznyét szüretelni - közölte a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) gyümölcstermesztési kutatóintézete kedden.

Tovább »

1 2 3 4 5