Frissítő frakció ajándék

ma, 14:12

A legnagyobb kánikulában vitt frissítő ajándékokat a közgyűlés Fidesz – KDNP frakciója az időseknek. Az ötletből, egy héten belül valóság lett, a politikusok összesen 50 darab vadonatúj, nagy teljesítményű ventilátorral segítették az idősotthonok és idősklubok lakóit. A több százezer forint értékű ajándékra valót a 16 frakciótag adta össze, képviselői keretéből, a frissítő berendezéseket pedig dr. Somogyi Tivadar alpolgármester és Takács Tímea, a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnöke nyújtották át jelképesen a szép korúaknak.

 

 

Tovább »

Nyelvpedagógusok tanácskoznak a Széchenyi Egyetem Apáczai Karán

ma, 14:00

Az EDiLiC Nemzetközi Nyelvpedagógiai Egyesület Vándorkonferenciájának helyszíne lesz július 7-9. között a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Kara.

Tovább »

Három magyar rendőr lát el külszolgálatot Horvátországban

ma, 13:33

Zadarban, a magyarok által egyik legkedveltebb nyári úti cél helyszínén mától három magyar rendőr lát el külszolgálatot.

 

Tovább »

Láthatatlanná teszi sapkája a VeszprémFest sztárja

ma, 13:27

Az ide VeszprémFest sztárjának, Gregory Porternek már védjegyévé vált különleges sapkája, amelyet nem csak a fellépésein visel, hanem minden alkalommal, amikor a nyilvánosság elé lép. Sapka nélkül a zenész láthatatlanná válik, rajongói ugyanis nem ismerik fel.

Tovább »

Tóparti házibulival nyit az EFOTT fesztivál

ma, 13:21

Milyen egy retro-mulatós-techno-disco házibuli? Ezt így egyben kapjuk meg július 12-én, Velence Északi Strandján! Az EFOTT fesztivál nyitónapjára ugyanis a szervezők egy tóparti házibuli hangulatot álmodtak meg, ahol a 90-es évek UFO-Kozmix-Groovehouse együttesei mellett, a mulatós király Kis Grófo és barátai is mikrofont ragadnak. A buli zárásaként pedig indulhat a csapatás Deadcode & Friends vezényletével.

 

Tovább »

Minden adott a minőségi élelmiszerek előállításához

ma, 13:19

Az országnak minden adottsága megvan a minőségi élelmiszerek előállításához - mondta az Országgyűlés alelnöke pénteken, a kápolnásnyéki Halász Gedeon Központban az Áldomás közösségi márkanév használati jogot nyert termelők ünnepélyes oklevél átadási rendezvényén.

 

Tovább »

Megrendezik szombaton a Balaton-átúszást

ma, 13:00

Csak pénteken dől el, hogy a terveknek megfelelően szombaton megrendezik-e a 34. Suzuki Balaton-átúszást.

Tovább »

Jól sikerült az Eb, akár öt győri kajakos is indulhat az olimpián

ma, 12:14

A magyar válogatott 5 arany-, 5 ezüst- és 4 bronzérmet szerzett a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokágon a múlt hétvégén, így a házigazda Oroszországot legyőzve lett első az éremtáblázaton. A csapat ezzel messze túlszárnyalta Storcz Botond szövetségi vezetőedző előzetes elvárásait és bizakodva várhatja a riói olimpiát.

Tovább »

Dízelbotrány - A Bosch került a jogászok célkeresztjébe

ma, 11:21

A Volkswagen után a Bosch autóipari beszállító került a kártérítést követelő amerikai ügyvédek célkeresztjébe - számolt be a német Die Welt napilap.

 

Tovább »

A táblabíróság új elnöke sem csak igazgat, hanem ítélkezik is

ma, 10:52

Elnökváltás lesz a Győri Ítélőtáblán. Havasiné Orbán Máriának az utolsó mandátuma is lejárt, tanácsvezető bíróként folytatja tovább tevékenységét. Az új elnök dr. Széplaki László, aki 2013 óta az ítélőtábla büntető kollégiumát vezeti.

Tovább »

Zárva lesz az ügyfélszolgálat

ma, 10:12

Átalakítási munkákat végeznek a Jókai utcai ügyfélszolgati irodájában.

 

Tovább »

Győri rendőrök segítettek

ma, 09:38

A győri rendőrök biztonságba helyeztek egy férfit, aki a melegtől rosszul lett.

 

Tovább »

Elismerések nemzetünk kiemelkedő alakjának napján

ma, 09:29

A Szent László napi díszközgyűlésen Borkai Zsolt polgármester a hagyományok szerint Szent László-díjakat adott át. Idén Bende Ildikó, dr. Szigethy Gábor, Szalai Tamás és dr. Dubánn Dénes kapta az elismerést.

Tovább »

Földcsuszamlásban többen eltűntek Kína délnyugati részén

ma, 09:05

Heves esőzések miatt kialakult földcsuszamlásban egy ember meghalt, húszan pedig eltűntek pénteken Kína délnyugati részén.

 

Tovább »

Neymar 2021-ig marad a Barcelonánál

ma, 08:56

A Barcelona labdarúgóklub 2021-ig szerződést hosszabbított brazil sztárjával, Neymarral.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×