Vereség Lipcsében

2014. augusztus 29. 15:03

3 gólos vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC csütörtökon a Lipcse elleni felkészülési tornán.

Tovább »

„Egy életünk van, most kell igazán jól élnünk”

2014. augusztus 29. 15:02

Az egyetlen sport, mely izmaink kilencven százalékát átmozgatja, s a kevesek egyike, ami a hosszú hátizmokat erősíti. Közben fogyaszt, harmonizál és átmozgatja az agyat is. Mindenki űzheti, ám a nordic walking egyáltalán nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk, de hamar elsajátítható a technikája.

Tovább »

Egy újabb legenda távozott

2014. augusztus 29. 14:06

61 éves korában elhunyt a 70-es évek egyik legjobb győri labdarúgója, Horváth László - vagy ahogyan a szurkolók ismerték: Garas – jelent meg az ETO honlapján a gyászhír.

Tovább »

Új logisztikai park épülhet az Audinak

2014. augusztus 29. 13:20

Nagy valószínűséggel Győrött épül meg az Audi Hungaria Motor Kft. új logisztikai parkja. A létesítményre a világcég leányvállalatának nemcsak a járműgyártás már megvalósult bővítése miatt van szüksége, hanem a vállalat több munkaterülete is igényli ezt a szolgáltatást, mondta el a társaság kommunikációs vezetője.

Tovább »

Elrajtolt

2014. augusztus 29. 12:54

Péntek reggel elrajtolt a felnőtt, U23 és ifjúsági maraton világbajnoki válogatóverseny Győrben. A tét nagy, hiszen itt lehet utoljára kiharcolni a szeptember végi oklahomai vb indulást.

Tovább »

Győri érmek a birkózó veterán vb-n

2014. augusztus 29. 11:56

Két győri birkózó képviselte hazánkat a héten zajló belgrádi Veterán Birkózó Világbajnokságon. Ott volt Szerbiában a 70 éves, Baumann Imre, aki utolsó versenyén vett részt, és a 66 éves Szalay Péter, aki első éves a veteránok között.

Tovább »

Emelkedett az üzemanyagok ára

2014. augusztus 29. 09:56

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.

Tovább »

Jövő heti horoszkóp

2014. augusztus 29. 09:33

Szakács Anna tolmácsolta a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kissé erősödött a forint

2014. augusztus 29. 07:36

Kissé erősödött a forint árfolyama csütörtök estéről péntek reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Tovább »

Újra kellene szervezni a magyarországi allergológiai ellátást

2014. augusztus 29. 06:09

Nékám Kristóf allergológus szerint sem a társadalom, sem a döntéshozók nem érzékelik, milyen súlyos és egyre növekvő problémát jelent az allergia Magyarországon. A Magyar Allergia Szövetség elnöke az MTI-nek adott interjújában azt mondta: létre kellene hozni egy szakmai, operatív központot, s annak irányításával át kell tekinteni, majd újra kellene szervezni a magyarországi allergiaellátást.

Tovább »

Amerikai katonák készülnek kelet-európai hadgyakorlatokra

2014. augusztus 29. 06:05

Az Egyesült Államok tankokat és katonákat készül kelet-európai hadgyakorlatokra vezényelni, hogy megnyugtassa az Ukrajna elleni orosz intervenció miatt aggódó szövetségeseit - jelentette ki Vanessa Hillman alezredes, a Pentagon szóvivője csütörtökön Washingtonban.

Tovább »

Semmelweis-díjat vett át Czeizel Endre orvos, genetikus

2014. augusztus 28. 20:30

Semmelweis-díjat vett át Czeizel Endre orvos, genetikus Balog Zoltán emberierőforrás-minisztertől és Zombor Gábortól, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi államtitkárától csütörtökön Budapesten.

Tovább »

A többi kutya számára is információt hordoz az ugatás

2014. augusztus 28. 19:04

Magyar kutatók a világon elsőként szolgáltattak olyan kutatási adatot, amely arra utal, hogy az ugatás a többi kutya számára is információt hordoz a terepen - tájékoztatta az MTI-t az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia tanszékének kutatócsoportja. Az eredmény a szomszédokat bosszantó ugatások megértését és kezelését is segíti.

Tovább »

Döntöttek a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokról

2014. augusztus 28. 18:34

Döntöttek a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokról csütörtökön, a több mint 9500 pótfelvételiző közül mintegy 7300-an kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben - közölte az Oktatási Hivatal és az Educatio Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Tovább »

Alzheimer kávézót hoznak létre városunkban

2014. augusztus 28. 16:11

Győrben jön létre Magyarország első Alzheimer kávézója dr. Menyhárt Miklós háziorvos kezdeményezésére. Az első találkozót szeptember 4-én 17 órakor tartják a Rába Hotel éttermében, ahova betegeket és családtagjaikat, valamint érdeklődőket várnak.

Tovább »