Ennyi a magyar átlagkereset

ma, 09:21

A KSH megjelentette a legfrissebb hazai kereseti statisztikát.

Tovább »

A kórházban is járt az EYOF-láng - fotókkal

ma, 09:11

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban járt Hugoo, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kabalaállata, valamint az EYOF-láng. A küldöttséget nagy szeretet fogadta.

Tovább »

Irodalmi alkotótábor a Szigetközben

ma, 09:06

Az Ambroozia folyóirat és a Hermaion Irodalmi Társaság kilencedik alkalommal hirdeti meg irodalmi alkotótáborát a Szigetközben.

Tovább »

Taurin Trauma - musical a nulladik napon

ma, 08:53

Taurin Trauma címmel bűnmegelőzési musicalt láthat az EYOF nulladik napjának közönsége szombaton este fél kilenctől a Dunakapu téren, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadásában.

Tovább »

Leggyakoribb ragadozó madarunk: az egerészölyv

ma, 08:19

Az egerészölyvet a laikusok könnyen összetévesztik a sassal, holott ha valaki egyszer látott már sast, azonnal rájön, hogy az ölyv jóval kisebb termetű madár.

 

Tovább »

Sok távozni akaró orvos mégis itthon gyógyít

ma, 07:42

Az elmúlt hét évben külföldi munkavállaláshoz engedélyt kérő magyar állampolgárságú orvosok egyharmada, a szakdolgozók egyötöde korábbi szándéka ellenére jelenleg is a magyar betegellátást segíti - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

 

Tovább »

Döcögős a harmadik országból érkező vendégmunkások foglalkoztatása

ma, 07:11

Döcögősen indult a harmadik országból érkező vendégmunkások foglalkoztatása, sokuk egyik napról a másikra már az Európai Unió más tagállamában próbál szerencsét, több cégnél pedig feszültséget okoz, hogy az elsősorban ukrán vendégmunkások sokszor ugyanannyit keresnek, mint a hazaiak, de ingyen jutnak szálláshoz - írja a Magyar Idők.

 

Tovább »

2016-ban kevesebb terrorcselekmény és kevesebb áldozat volt

ma, 06:30

Világszerte kevesebb terrorcselekmény történt tavaly, és kisebb volt a merényletek áldozatainak a száma is - derült ki az amerikai külügyminisztérium szerdán közzé tett jelentéséből.

Tovább »

Fokozódik a kánikula

ma, 06:11

Fokozódik a kánikula - hívta fel figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely csütörtökre három megyére már másodfokú, tizenhárom megyére - köztük Győr-Moson-Sopron-ra - elsőfokú figyelmeztetést adott ki a hőség miatt.

 

Tovább »

Vizes vb - Döntetlent játszott az olaszokkal a férfi vízilabda-válogatott

2017. július 19. 21:59

A házigazda magyar férfi vízilabda-válogatott szerdán a csoportkör második fordulójában 9-9-es döntetlent játszott az olimpiai bronzérmes olasz csapattal a vizes világbajnokságon, a Margitszigeten.

Tovább »

Napok óta készen áll a hatalmas EYOF étkező sátor

2017. július 19. 19:58

Naponta 1200-an étkezhetnek egyszerre a győri Széchenyi István Egyetem mellett kialakított étkezősátorban az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál alatt.

Tovább »

Gyakorlott kempingezőknek is a legfontosabb tanácsok

2017. július 19. 18:48

Javában tombol a nyár, itt az idő kimozdulni, szabadságunkat valami igazán izgalmas dologgal tölteni. Valószínűleg a legtöbben álmodoztunk már arról, hogy egy kicsit magunk mögött hagyjuk a város zaját, állandó rohanást és egy kis időt töltsünk a természetben.

Tovább »

Idén is eljött a Tusványos ideje

2017. július 19. 18:39

Az államból élés karrierjeként jellemezték a román politikát erdélyi politológusok.

Tovább »

Közös munkacsoportot állítanak fel a V4-ek és Izrael

2017. július 19. 17:26

Benjámin Netanjahu javaslatára közös, terrorizmus elleni munkacsoport jön létre a visegrádi négyek (V4) országaival - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten.

Tovább »

Tűzriadó volt a magyar férfi vízilabda-válogatott szállásán

2017. július 19. 16:54

Tűzriadó miatt ki kellett üríteni azt a budapesti szállodát, ahol többek között a magyar férfi vízilabda-válogatott is lakik.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×