Elhunyt Torgyán József

ma, 14:33

Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József.

Tovább »

02.02. Kerékpárral Közép-Ázsiában Vámbéry Ármin nyomában

ma, 14:24

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárának klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22.) február 2-án, csütörtökön 17 órakor az Úton – határtalanul! sorozat keretében Bujna Zoltán élménybeszámolóját hallgathatják meg az érdeklődők.

Tovább »

Esküvői kiállítás volt hétvégén a Zichy-palotában

ma, 13:36

A hétvégén rendezték meg a 23. Esküvői Kiállítást a győri Zichy-palotában, ahol többek között szebbnél szebb menyaszonyi ruhákat mutattak be.

Tovább »

Kórházba szállították Tahi Tóth Lászlót

ma, 12:48

Tahi Tóth Lászlót, a Vígszínház színészét a József Attila Színházból mentő szállította kórházba január 21-én, szombaton este - közölte a teátrum vasárnap az MTI-vel.

Tovább »

Embermesék ma este a Győr+ Rádióban!

ma, 12:33

Vasárnap este 8 órától Harcsás Judit vár mindenkit a rádió előtt, vendége pedig St. Martin a kiváló művész.

Tovább »

Egyre népszerűbb a ˝Felforgatás - Célpontban a rendőrség˝ című könyv

ma, 11:26

A Felforgatás egy olyan kötet, amely hiánypótlónak számít a hazai könyvpiacon. Súlyos olvasmány, ám közérdekű és sláger témát feszeget. Olyat, amiről eddig senkinek nem volt bátorsága írni. A szerző megtette és azóta is beszédtéma a rendőrség és a sajtó kapcsolatáról szóló kötete.

 

Tovább »

Nem akar görcsölni a sikeren

ma, 10:30

Homonnai Luca tavalyi szezonja fantasztikusan sikerült. Ifjúsági kajakként három aranyérmet is hozott a korosztályos világbajnokságról, és épphogy csak lemaradt a dobogóról a felnőtt Európa-bajnokságon. Ezekben a hetekben, ahogy ilyenkor megszokott az alapozás zajlik a kajakosok életében. Luca is keményen készül a 2017-es versenyszezonra.

Tovább »

Megkezdődött a kötöttfogású szezon

ma, 10:28

A Győri Atlétikai Club birkózói számára nincs pihenés télen sem, januárban megkezdődött a kötöttfogású szezon, amely újabb kihívásokat tartogat a sportolóik számára.

Tovább »

„Segíteni szeretnék az első lépés megtételében”

ma, 10:26

Mindig az első lépés megtétele a legnehezebb, de ha bátran lépsz, akkor győzedelmeskedsz! Ezt vallja Molnár Z. Csabáné Edit, aki január 26-án előadás formájában is megpróbálja átadni hitét és tudását.

Tovább »

Tűz ütött ki egy négyszintes lakóházban Szombathelyen, többen füstmérgezést szenvedtek

ma, 09:56

Hetvenkilenc embert menekítettek ki a tűzoltók egy négyemeletes szombathelyi lakóházból, amelynek tárolójában vasárnap hajnalban keletkezett tűz. A lakók közül négyen füstmérgezést szenvedtek, őket kórházba vitték - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tovább »

Hatalmas földrengést észleltek Pápua Új-Guineánál

ma, 09:28

Hatalmas, nyolcas erősségű földrengés volt vasárnap a Pápua Új-Guineához tartozó Bougainville szigeten, Pangunától 40 kilométerre nyugatra - jelentette az amerikai földtani intézet.

Tovább »

Ma van a magyar kultúra napja

ma, 09:00

Ma van a magyar kultúra napja, ebből az alkalomból országszerte számos helyen rendeznek ünnepséget, díjakat adnak át, kiállításokat nyitnak. Ezen a napon tartják az Együtt szaval a nemzet című rendezvényt és a Magyar Drámaíró Verseny döntőjét is.

Tovább »

Trump Theresa Mayt fogadja elsőként

ma, 08:16

Theresa May brit kormányfő lesz az első külföldi állami vezető, akit Donald Trump amerikai elnök fogadni fog - jelentette be Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője.

Tovább »

Halálos baleset történt az M1-es autópályán - fotókkal

ma, 08:09

Személyautó ütközött egy műszaki hibás járműnek.

Tovább »

Vasárnap is marad a hideg, ködös idő

2017. január 21. 20:10

Az extrém hideg, illetve a tartós sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést az rszág nagy részére.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×