05.27 Szent Orbán napi gasztroünnep és nyitott pince

ma, 16:42

Tisztelegve Szent Orbán és hagyománya előtt, a Pannonhalmi Apátsági Pincészet és az Apátsági Kávéház május 27-én szombaton egésznapos gasztro- és borünnepet tart a Pannonhalmi Apátsági Múzeum és Galéria területén.

Tovább »

Az egri érsek celebrált szentmisét Győrben Boldog Apor Vilmos vértanú püspök ünnepén

ma, 16:33

Ternyák Csaba egri érsek Boldog Apor Vilmos vértanú püspök emléknapja alkalmából szentmisét mutatott be a győri Kármelhegyi Boldogasszony-templomban. A szentmisén koncelebrált Veres András győri megyéspüspök és Pápai Lajos nyugalmazott győri püspök.

Tovább »

Milyen pózban tanuljunk?

ma, 15:51

Nagyban folyik az érettségi a középiskolákban, míg a felsőoktatásban is elkezdődött a vizsgaidőszak.

Tovább »

Retro sztárok élőben a győri nyárnyitón!

ma, 14:26

Zoltán Erika, a V-Tech, Dj Dominique, Patkó Béla, azaz Kiki (Első Emelet), Betty Love, a Happy Gang, Sub Bass Monster, Csordás Tibi (Fiesta), a Splash és a Hip Hop Boyz is fellép az ingyenes győri nyárindító nagykoncerten…

Tovább »

Téglás módszerrel lopták le a kerekeket az autókról

ma, 12:52

A soproni rendőrök elfogtak két ajkai férfit, akik gépjárművek kerekeit lopták el. Győrben és Szombathelyen is követtek el bűncselekményt.

Tovább »

Rejtély övezi a Mount Everesten talált négy halottat

ma, 12:35

A nepáli hatóságok már nem biztosak abban, hogy létezik az a négy halott hegymászó, akit egy serpa mentőcsapat vélt látni a hét elején a Mount Everest legmagasabban fekvő, 4-es jelzésű táborában egy sátorban.

A nepáli hatóságok már nem biztosak abban, hogy létezik az a négy halott hegymászó, akit egy serpa mentőcsapat vélt látni a hét elején a Mount Everest legmagasabban fekvő, 4-es jelzésű táborában egy sátorban. A nepáli hatóságok már nem biztosak abban, hogy létezik az a négy halott hegymászó, akit egy serpa mentőcsapat vélt látni a hét elején a Mount Everest legmagasabban fekvő, 4-es jelzésű táborában egy sátorban.
A nepáli hatóságok már nem biztosak abban, hogy létezik az a négy halott hegymászó, akit egy serpa mentőcsapat vélt látni a hét elején a Mount Everest legmagasabban fekvő, 4-es jelzésű táborában egy sátorban.

Tovább »

Világnap az eltűnt gyerekért

ma, 11:19

Világméretű problémáról van szó.

Tovább »

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film

ma, 11:09

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film, az alkotás bevétele már meghaladta a félmilliárd forintot.

Tovább »

Győrbe látogatott Izrael nagykövete

ma, 11:04

Yossi Amrani Izrael Állam magyarországi nagykövete tett bemutatkozó látogatást Győrben, akit Borkai Zsolt polgármester hivatalában fogadott…

Tovább »

Kilenc tonna fagyasztott hústerméket foglaltak le

ma, 10:15

Kilenc tétel, összesen 8870 kg hústerméket foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei egy Komárom-Esztergom megyei húsnagykereskedésben az elmúlt hetekben.

Tovább »

Hatos ikrek születtek Virginiában

ma, 09:52

Hatos ikrek születtek egy virginiai kórházban, a három kislány és három kisfiú jól van.

 

Tovább »

Hasznos madarunk: a kakukk

ma, 08:54

A fiókáit alapból nevelőszülőkre bízó madarat sokan egyfajta élősködőnek tekintik, pedig a mostohatestvéreit megölő kakukk egyike a leghasznosabb szárnyasoknak.

 

Tovább »

05.26. Dániai kórus a Szentlélekben

ma, 08:36

A győri Szentlélek templomban május 26-án 17 órától a dániai Naestved város Herlufsholm templomának koncertkórusa ad hangversenyt.

Tovább »

Gyerekhét a Gézengúznál

ma, 08:34

Mutassuk meg közösségünket címmel tart gyerekhetet a győri Gézengúz Alapítvány május 22-27 között a Liget u. 1. szám alatt.

Tovább »

Varga: hét év alatt 1550 milliárd forintnyi adó- és járulékkedvezmény maradt a családoknál

ma, 08:15

Hét év alatt, vagyis 2011 és 2017 között több mint 1550 milliárd forintnyi pluszpénzt jelentenek az adó- és járulékkedvezmények a magyar családoknak - mondta a Magyar Időknek Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

 

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×