Drogos és lelki beteg volt a valkói gyilkos

2011. július 19. 20:20

Az MTI Hírcentrum tudósítója az MTV Híradójában azt mondta: a 27 éves férfi korábban is többször fenyegetőzött öngyilkossággal, illetve barátnője és családja megölésével. A beszámoló szerint a nyomozók este fél 8-kor még mindig a helyszínen voltak, centiről centire vizsgálnak át és fényképeznek le mindent.

Tovább »

Villámmal ostoroz az ég - Ma is aktuális lehet

2011. július 19. 20:08

Hatszor csapott villám egy amerikai férfibe, és még mindig él. Sajnos sokan egyetlen ilyen természeti csapásba belehalnak, Magyarországon is több áldozatot követeltek már a viharok. Szerencsére Győrben idén eddig csak egy fába csapott a légköri jelenség, a megyében viszont több kár is történt már emiatt. Ma estére is vihart jósolnak a meteorológusok, térségünkben gyakran erősen megnövekedhet a felhőzet, és sokfelé várható eső, zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is lehet.

Tovább »

Újra megmérik a Mount Everestet

2011. július 19. 16:52

A Mount Everest csúcsa a Föld legmagasabb pontja, de eltérőek a számok arról, hogy milyen magas valójában. A nepáli kormány újra leméreti a hegyet.

Tovább »

MÖSZ - Nem csökkennek a megyék feladatai

2011. július 19. 16:41

Az átalakuló önkormányzati rendszer nem jelenti sem a megyék kiüresedését, sem a feladatok elvonását - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Szűcs Lajos, a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének (MÖOSZ) elnöke.

Tovább »

Műszerek a háziorvosoknak

2011. július 19. 16:37

Hatmillió forint műszerfejlesztési összeget szavazott meg a győri háziorvosoknak a közgyűlés, a szerződéseket még a nyáron megkötik – tudtuk meg dr. Somogyi Tivadar alpolgármestertől.

Tovább »

Napelemgyár épül Csornán

2011. július 19. 16:19

Egyedi kormánydöntés alapján 48 millió eurós beruházás létesül Csornán – jelentette be Győrött Becsey Zsolt államtitkár.

Tovább »

Megjött az új kis tapír

2011. július 19. 15:58

Tapírkölykökből eddig sem volt hiány a győri vadasparkban, ám korábban csak hím utódok születtek. A mostani jövevény kislány. Gondozói Pisztáciának keresztelték el.

Tovább »

Három embert ölt meg Valkón egy férfi, később öngyilkos lett FRISSÍTETT

2011. július 19. 15:39

Három embert ölt meg a Pest megyei Valkón kedd délelőtt egy férfi, aki később öngyilkos lett - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Tovább »

Tűz és víz

2011. július 19. 15:39

Hatezer győri tűzcsap ellenőrzését tartalmazza az a megállapodás, melyet a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója, Tőke László és a Győr Városi Tűzoltóság parancsnoka, Kuti Rajmund írt alá a napokban.

Tovább »

„Varázshegyek között” – Svájc

2011. július 19. 15:28

Kicsinyke ékszerdoboz, melybe a természet oly sok kincsét rejtette, hogy az minden képzeletet felülmúl – ez Svájc.

Tovább »

Anya és lánya együtt ivott vegyszert

2011. július 19. 15:25

Vélhetően öngyilkossági szándékkal ivott vegyszert egy 56 éves ózdi asszony és annak 37 éves gyámhatóság alatt álló lánya.

Tovább »

Elkezdődött a reálhozamok kifizetése

2011. július 19. 14:34

Több magánnyugdíjpénztár már megindította a reálhozamok kifizetését az állami nyugdíjrendszerbe visszalépett ügyfeleinek. Aki kérte, a pénzt a bankszámlájára utalják, aki nem, az szeptember 16-ig a Magyar Postán keresztül juthat a pénzéhez, ha jár neki- közölte az Index.

Tovább »

Sasvári Sándor és barátai a győri víziszinpadon

2011. július 19. 13:30

Sasvári Sándor és barátai adnak koncertet Győrben a víziszinpadon szombaton este fél kilenckor. A műsor a színész-zenész 50. születésnapjára készült, többek között musicalek, saját szerzemények és duettek hallhatóak az előadáson.

Tovább »

Magánvádirat egy elhunyt fiú ügyében

2011. július 19. 12:13

Egy rejtélyes házibulin ma sem pontosan tisztázott körülmények között kiesett a harmadik emeleti erkélyről egy 14 éves mosonmagyaróvári fiú, aki aznap éjszaka a helyi kórházban életét vesztette. A gyerekek a zuhanást már csak a fiú halála után mondták el a rendőrségen. Az orvos sem tudhatta, mi történt, a súlyos belső sérülések ellenére ittasságot diagnosztizált. Az áldozat szülei pótmagánvádas eljárást indítottak a doktor ellen halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. A vádat győri ügyvéd, dr. Rákosfalvy Zoltán képviseli.

Tovább »

Egy anya gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét Baján

2011. július 19. 11:59

Egy 10 éves kislány meghalt két testvérét kórházba szállították, mert édesanyjuk gyógyszereket adott be nekik majd ő is gyógyszereket vett be hétfőn Baján - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

Tovább »

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×